Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS

20180322 Tussenbanner Check Je Vitaliteit en VGNL basis

Als kennis- en opleidingsinstituut binnen Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) is Vitaliteit Groep Nederland gericht op kennisoverdracht met betrekking tot de Vitaliteitfactor. Dit unieke intake-instrument is, wat ons betreft, de nieuwe norm binnen de gezondheidszorg. 

Tijdens de opleiding tot Vitaliteit Expert wordt de IGZ+ zorgverlener geschoold om de maximale capaciteit uit dit unieke intake- en preventie-instrument te kunnen halen. De Vitaliteit Groep biedt naast de post-hbo-opleiding Vitaliteit Expert, ook samenwerking, begeleiding en advies. Na de basisopleiding zijn vervolgopleidingen (of modules) mogelijk, zoals de opleiding tot Vitaliteit Consultant. Deze (zelfstandig) professional richt zich op organisaties en ondernemingen.


Opleiding Professionals Workshop 002


Opleidingen Vitaliteit Groep Nederland

De Vitaliteit Groep richt zich op professionals (zelfstandig of in loondienst) die werkzaam zijn of willen zijn binnen IGZ+. De opleidingen zijn dan ook gericht op een grote doelgroep van zo'n 2 miljoen professionals die werkzaam zijn binnen meer dan 30 sectoren:


20180225 Beroepen ZZP-Partner en Vitaliteit Expert DEF


Particuliere markt (zorgconsumtenten, cliënten & patiënten)

Het grootste deel van de doelgroep van 2 miljoen professionals werkt dagelijks met zorgconsumenten (cliënten/patiënten). Binnen onze definities is de zorgconsument iemand die van geboorte tot overlijden gebruik maakt van zorg. Of dit nu via de huisarts, de specialist, jurist, financieel dienstverlener of sociaal-maatschappelijk hulpverlener is. Alles valt onder Integrale Gezondheidszorg Plus (en de Vitaliteitfactor). Voor deze groep is de basisopleiding Vitaliteit Expert een ideale aanvulling op het huidige kennis- en opleidingsniveau. Een professional die gebruik maakt van de Vitaliteitfactor binnen zijn werk in een praktijk, instelling of ziekenhuis, is beter in staat zijn werk te doen. Het resultaat: betere en betaalbare gezondheidszorg en een tevreden cliënt.Zakelijke markt (werknemers en werkgevers)

Professionals die binnen de zakelijke markt actief zijn (bedrijfsartsen, HR-medewerkers, P&O medewerkers, arbo-medewerkers, trainers, coaches et cetera) zijn dagelijks bezig met zorgconsumenten. Binnen de zakelijke markt zijn dat werknemers van organisaties, ondernemingen en overheden. De Vitaliteitfactor is hierbij een collectieve versie; VF Vitaliteit Analyse (check www.vitaliteitanalyse.nl).

De VF Vitaliteit Analyse wordt uitgevoerd door een Vitaliteit Consultant, die samenwerkt met een benodigd aantal Vitaliteit Experts (die de Vitaliteitfactor bepalen van de medewerkers). De Vitaliteit Consultant leidt het project, heeft contact met directie en werknemers en doet de training van de medewerkers. Na afloop van de Vitaliteit Analyse verzorgt hij ook het adviesrapport naar de directie.


Samenwerken met de Vitaliteit Groep 010A

 

Aanvullende IGZ+ opleidingen (maatwerk)

Voor professionals (zzp of in loondienst) verzorgt Vitaliteit Groep Nederland ook opleidngstrajecten los van de opleiding Vitaliteit Expert. Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) is nog een onontgonnen gebied voor veel organisaties, ondernemingen en de overheid.
 
Onze Vitaliteit Consultants maken graag kennis met u om een opleidingstraject te realiseren. Van prakltijk tot ziekenhuis, overal is IGZ+ breed inzetbaar. Vitaliteit Groep Nederland werkt samen met andere organisaties die een meerwaarde geven aan onze organisatie op het gebied van Vitaliteit & IGZ+.

Neem vrijblijvend contact op met Martin Jan Melinga voor een afspraak of telefonische informatie.

Tot eind 2020 is het volgen van de opleiding Vitaliteit Expert (inclusief specialisaties) alleen mogelijk via Vitaliteit Groep Nederland of intern bij organisaties (denk aan HR-professionals, instellingen et cetera).Vitaliteit Groep Nederland biedt naast onderstaande specifieke opleidingen ook bedrijfsopleidingen voor werknemers van organisaties en ondernemingen, zoals de Incompany Vitaliteit Expert of Trainer

Klik voor inhoudelijke informatie en opleidingseisen op één van onderstaande afbeeldingen:

       Button Opleiding Vitaliteit Expert vierkant 002   Button Opleiding Vitaliteit Consultant vierkant 003B   Button Opleiding Vitaliteit Groep Regio Manager vierkant 002   Button Opleiding Vitaliteit Master Vitaliteit Expert vierkant 002   Button Opleiding Vitaliteit Groep Trainer vierkant 002

Ga voor prijzen en algemene informatie naar de algemene informatiepagina opleidingen:

Button Opleiding Vitaliteit Groep Nederland vierkant 002
 

Banner Kennis en opleiding VGNL basis 001 STOKJE GROEN