Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS
maandag 08 januari 2018
U bent (zelfstandig) professional in de Integrale Gezondheidszorg Plus of u wilt binnen de IGZ+ werken. U bent een zorgverlener pur sang en u wilt zo goed mogelijk uw werk doen.

U werkt graag samen met collega's en u wilt het maximale resultaat voor uw patiënt of cliënt en voldoening in uw werk. U kunt Vitaliteit Expert worden.


Homepage Col1 VE 002

Met de opleiding tot Vitaliteit Expert kunt u als zorgverlener de 'laatste druppel' voorkomen bij uw cliënten. De post-hbo-opleiding duurt 4 dagen en is binnen 3 maanden afgerond. Meer weten?

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
maandag 08 januari 2018
Wanneer u de opleiding tot Vitaliteit Expert heeft afgerond kunt u met de Vitaliteitfactor (licentie) aan de slag.

Voor de meeste professionals is Integrale Gezondheidszorg Plus nieuw en daarvoor heeft Vitaliteit Groep Nederland een maatwerk begeleidingsprogramma. 


20170722 Schema Vitaliteitfactor nieuw VF 2-1-A def22 250P

Voor zzp'ers of vrijgevestigde professionals, voor organisaties en voor ondernemingen. De toepassing van de Vitaliteitfactor is universeel zowel voor de zorgconsument, de zorgverlener als organisaties en ondernemingen.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
Home-page-Vitaliteit-Experts-VE-schoenen-007.png

 

 Homepage VE Opleidingsmogelijkheden Vitaliteit Groep Nederland 001

De basis-opleiding Vitaliteit Expert of Vitaliteit Consultant start weer in september 2017,
klik voor meer informatie.


Button IGZ blauw groen VGNL sites 002

maandag 08 januari 2018
De Vitaliteit Groep verzorgt opleidingen op post-HBO niveau, gericht op werkende binnen de Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ Plus).

Dit kan als zelfstandig professional of in loondienst bij een organisatie, onderneming of instelling binnen IGZ Plus. De totale branche Intergale Gezondheidszorg plus telt ruim 2 miljoen professionals.


Content Vitaliteit Expert - Opleiding 001 - groepstraining

Bent u die professional met visie en ambitie? Volg dan de opleiding tot Vitaliteit Expert en ga werken met de Vitaliteitfactor.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
maandag 08 januari 2018
Vitaliteit Groep Nederland heeft zich toegelegd op advisering van organisatie en onderneming op het gebied van gezondheidszorgvraagstukken. Juist bij ondernemingen is de balans tussen werk en privé van groot belang voor haar rendement en het werkplezier van de werknemers. 

In de huidige tijden van hoogconjuctuur is de Vitaliteit Analsye als secundaire voorwaarde voor medewerkers een must.


Artikel VGNL - Opleiding 001

Een vrijblijvende afspraak met één van onze Vitaliteit Consultants geeft u een transparant beeld van hoe uw onderneming er voor staat.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw