Dit is de meestgestelde vraag door werkgevers in 2020 en 2021 en er is geen eenvoudig antwoord op. Honderduizenden ondernemers hebben te maken de negatieve effecten van de coronacrisis. Uw medewerkers werken of thuis óf werken onder hoge druk in uw kantoor. In beide gevallen is er geen goed inzicht te krijgen over het welzijn van uw medewerker. 

Het coronavirus is een onzichtbare vijand van elke ondernemer en de coronacrisis is anders dan welke economische crisis in de afgelopen decennia. Wat van het grootste belang is, is dat uw organisatie en uw mensen zo vitaal als mogelijk blijven.

Hoe? Een korte uitleg (lees verder onder de foto)


FAQ Thuiswerken pexels photo 4144222 werk corona online


 

Vitaliteit, leefstijl en gezondheid

De coronacrisis bewijst eens te meer dat onze vitaliteit van het grootste belang is, gecombineerd met onze leefstijl is deze vitaliteit bepalend voor onze gezondheid. U herkent het vast in uw organisatie, mensen die perspectief missen omdat ze thuis werken, medewerkers die onder druk staan omdat gepresteerd moet worden en omzet uitblijft. Of nog erger, uw onderneming is al maanden gesloten, denk aan horeca, retail en andere branches.

Het meest vervelende van de coronacrisis is dat het uitzichtloos lijkt. Door alle regelgeving omtrent corona weten wij niet meer wat we moeten doen. Wanneer u gebruik maakt van één van de coronasteunmaatregelen van de overheid heeft u in ieder geval zicht op een toekomst ná de coronacrisis.

Perspectief bieden aan medewerkers en uzelf, tijdens en na de coronacrisis, is voor veel werkgevers een belangrijk doel. Zowel economisch, sociaal-maatschappelijk en qua welzijn.


20201214 drops of water water nature liquid 40784 banner VGNL BASIS met logo DEF


 

Wat u kunt doen?

Contact opnemen met één van onze Vitaliteit Consultants voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij of zij neemt dan alle mogelijkheden met u door. Vitaliteit Groep NL is volledig coronaproof en kan het HCP-adviesrapport daarom snel uitbrengen zodat u weet waar u aan toe bent.

Er speelt bij uzelf en uw medewerkers wellicht onzekerheid voor de nabije toekomst na corona, de Vitaliteit Consultant kan dit (gedeeltelijk) wegnemen met een gedegen advies. Meestal komen in de vorm van het HCP-adviesrapport, de volgende aspecten aan bod:

  • Gesprek met de directie
  • Gesprekken met werknemers (willekeurig)
  • Iedere werknemer doet de digitale VitaliteitQuotient test
  • Er worden een aantal interviews afgenomen
  • Sfeer proeven bij de werkgever
  • Wat doet de werkgever nu al aan vitaliteit, leefstijl en gezondheid van werknemers

 


NB: Wanneer u een HCP-adviesrapport laat maken en u maakt gebruik van vervolg HCP-diensten, dan worden de kosten van het rapport in mindering gebracht op deze HCP-diensten. Tenslotte is het voorwerk dan al gedaan. 


20210201 HCP contact pexels photo 887751 telefoon laptop hand DEF


 

Een eerste vrijblijvende afspraak, via een telefonisch contact of een beeldbelafspraak, kan in deze coronatijd veel duidelijkheid geven. Voor zowel de opdrachtgever als de Vitaliteit Consultant is daarna een persoonlijke afspraak op locatie van belang voor wederzijds vertrouwen en uiteraard om de werkplek van de opdrachtgever te leren kennen.  

Voor direct contact kunt u bellen (06 - 42 93 13 46) of mailen met onze senior Vitaliteit Consultant Martin Jan Melinga, Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als ondernemer en is tevens directeur Human Capital Performance.