Als gevolg van de coronacrisis missen werkgevers en werknemers perspectief. Er is sprake van ongezonde organisaties en ongezonde werknemers. 

Honderduizenden ondernemers hebben te maken de negatieve effecten van de coronacrisis. Uw medewerkers werken thuis en/of op locatie onder hoge druk. In beide gevallen heeft u, de werkgever, geen goed zicht op het welzijn van uw medewerkers. Zowel u als u werknemers hebben te maken met onzekerheid. Dat moet en kan anders: Human Capital Perfomance.

(lees verder onder de foto)


FAQ Thuiswerken pexels photo 4144222 werk corona online


 

Wat u kunt doen?

Vitaliteit Groep Nederland biedt met haar businessunit Human Capital Performance (HCP) meerdere trajecten ter verbetering van de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers én uw bedrijf of organisatie.


 

HCP-adviesrapport

Bij een HCP-adviesrapport adviseert één van onze Vitaliteit Consultants hoe u en uw werknemers perspectief krijgen door verbetering van leefstijl, vitaliteit en gezondheid. Een HCP-adviesrapport kan snel worden uitgebracht, zodat u weet waar u aan toe bent.

Aspecten van een HCP-adviesrapport:

  • Gesprek met de directie
  • Gesprekken met werknemers (willekeurig)
  • Iedere werknemer doet de digitale VitaliteitQuotiënt test
  • Er worden een aantal interviews afgenomen
  • Sfeer proeven bij de werkgever
  • Wat doet de werkgever nu al aan vitaliteit, leefstijl en gezondheid van werknemers

 

Neem contact op met één van onze Vitaliteit Consultants voor een vrijblijvend adviesgesprek en informeer naar uw mogelijkheden voor vitale en gezonde werknemers en een vitaal bedrijf.


20201214 drops of water water nature liquid 40784 banner VGNL BASIS met logo DEF


 

Een vrijblijvende telefonische of beeldbelafspraak kan in deze coronatijd veel duidelijkheid geven. Voor zowel de opdrachtgever als de Vitaliteit Consultant is daarna een persoonlijke afspraak op locatie van belang voor wederzijds vertrouwen en uiteraard om de werkplek van de opdrachtgever te leren kennen.  

Voor direct contact kunt u bellen of mailen met onze senior Vitaliteit Consultant Martin Jan Melinga (06 - 42 93 13 46). 


 

Wanneer u na een HCP-adviesrapport één van onze HCP-vervolgdiensten afneemt, worden de kosten van het adviesrapport in mindering gebracht.

De HCP-trajecten van Vitaliteit Groep Nederland worden volledig coronaproof uitgevoerd. 

 


20210201 HCP contact pexels photo 887751 telefoon laptop hand DEF