Een goede vraag en het antwoord is ja. Human Capital Performance is uitermate geschikt voor MKB tot 250 medewerkers. Beter nog, Vitaliteit Groep NL richt zich juist op het Midden- en Kleinbedrijf en heeft Human Capital Performance ontwikkeld voor organisaties tot maximaal 250 medewerkers. Dit kan overigens verdeeld zijn over meerdere vestigingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan retail of horeca.

Vitaliteit Groep NL was de afgelopen jaren al bezig met de ontwikkeling van Human Capital Performance (HCP). De coronacrisis heeft hier echter een versnelling in gebracht. Juist het MKB wordt zwaar getroffen door de coronacrisis. Vitaliteit en gezondheid van medewerkers staat daardoor (bijna) maximaal onder druk. Een HCP-adviesrapport geeft u snel inzicht binnen uw situatie. Lees onder de afbeelding verder.


20210203 MKB steunmaatregelen koolmees wijbes hoekstra corona kabinet


Corona steunmaatregelen overheid

Wellicht heeft u al gebruik gemaakt van één van de steunmaatregelen van de overheid. Echter, dit is alleen fiancieel en biedt nog geen perspectief voor de toekomst. Hoe ziet mijn toekomst er uit na de coronacrisis. En vooral, wat voor perspectief geef ik mijn werknemers en hoe doe ik dat. Mijn medewerkers zijn het zat, werken grotendeels thuis en ik heb dus (relatief) weinig contact. Qua gezondheid (vitaliteit en leefstijl) gaat het ook minder.

De Vitaliteit Consultant kan u via Human Capital Performance een vrijblijvend adviesgesprek aanbieden waarin wij uw situatie bespreken. Een HCP-adviesrapport zou een eerste stap richting perspectief kunnen zijn. Door het rapport komt u veel zaken te weten over uw medewerkers. HCP werkt hybride en is daardoor coronaproof.


20201214 drops of water water nature liquid 40784 banner VGNL BASIS met logo DEF blw rnd2


 

HCP-adviesrapport

In het HCP-adviesrapport komen de volgende aspecten aan bod:

  • Gesprek met de directie hudige situatie
  • Gesprekken met werknemers (willekeurig)
  • Iedere werknemer doet de digitale VitaliteitQuotient test
  • Er worden een aantal interviews afgenomen
  • Sfeer proeven bij de werkgever
  • Wat doet de werkgever nu al aan vitaliteit, leefstijl en gezondheid van werknemers

 


NB: Wanneer u een HCP-adviesrapport laat maken en u maakt gebruik van vervolg HCP-diensten, dan worden de kosten van het rapport in mindering gebracht op deze HCP-diensten. Tenslotte is het voorwerk dan al gedaan. 


20210201 HCP contact pexels photo 887751 telefoon laptop hand DEF


 

Een eerste vrijblijvende afspraak, via een telefonisch contact of een beeldbelafspraak, kan in deze coronatijd veel duidelijkheid geven. Voor zowel de opdrachtgever als de Vitaliteit Consultant is daarna een persoonlijke afspraak op locatie van belang voor wederzijds vertrouwen en uiteraard om de werkplek van de opdrachtgever te leren kennen.  

Voor direct contact kunt u bellen (06-42931346) of mailen met onze senior Vitaliteit Consultant Martin Jan Melinga, Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als ondernemer en is tevens directeur Human Capital Performance.