maandag 15 februari 2021


Vitaliteit Groep Nederland heeft, als kennis- en opleidingsinstituut voor Vitaliteit & Leefstijl Gezondheidszorg, binnen Human Capital Performance, 3 kernactiviteiten. Advies, traject en nazorg is een drie-eenheid,

Voor u als werkgever begint elk HCP-traject met een advies, vaak middels een HCP-adviesrapport.
 

20200202 VP Werkgevers Advies - Opleiding en Begeleiding V1

Na een HCP-traject kunt u besluiten om enkele van uw medewerkers op te leiden tot VQ-expert of andere opleidingsmogelijkheden om de vitaliteit binnen uw organisatie te optimaliseren.

Van het begin tot de laatste dag van Huma Capital Performance is de Vitaliteit Consultant uw aanspreekpunt. Hij of zij zorgt voor begeleidingtrajecten voor medewerkers die dat nodig hebben. 


A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
maandag 15 februari 2021


Burn-out (klachten) bij medewerkers is het grootste gevaar voor werkgevers anno de 21ste eeuw. Dat werknemers opgebrand raken, heeft meerdere oorzaken meestal zowel privé als op het werk.

Human Capital Performance werkt met het collectieve VitaliteitQuotient dat in staat is de mogelijkheid van een burn-out vroegtijdig op te merken en de medewerker dan ook de juiste begeleiding geeft via een VQ Expert.


20200202 FP Werkgevers burn-out lucifer V1 300p

De Vitaliteit Consultant is de adviseur/consultant die de taal van werkgevers & werknemers spreekt en zich heeft gespecialiseerd in vitaliteit, leefstijl en gezondheid binnen organisaties. De Vitaliteit Consultant werkt samen met meerdere VQ Experts binnen de VQ Vitaliteit Analyse, allen met hun eigen expertise.

Burn-outklachten staan meestal niet alleen binnen een organisatie. Toepassing van de Human Capital Performance is dan ook goed idee. Uw Vitaliteit Consultant komt met een passend advies.

 

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw

De coronacrisis vraagt in 2021 om (zelf) reflectie, in het bijzonder voor ondernemers (werkgevers) en werknemersV
ITALITEIT GROEP NEDERLAND
 ADVISERING | BEGELEIDING | OPLEIDING
20201214 Logo HCP Cirkel Blauw Oranje Nieuw def1
VITALITEIT | LEEFSTIJL | GEZONDHEID


 
Human Capital Performance (HCP)
de tool voor optimale vitaliteit, leefstijl en gezondheid binnen uw organisatie ook in coronatijden. HCP is coronaproof en geeft u als werkgever een beeld van hoe uw werknemers er voor staan in deze tijden. HCP is gericht op het MKB tot 250 medewerkers.
 
Elke werknemer krijgt een individueel adviesrapport met advies en aanbevelingen om optimale vitaliteit te bereiken. Een win-win situatie voor zowel werkgevers als werknemers. Lees meer 
 

Meer weten over Leefstijl Gezondheidszorg?
Klik dan op onderstaande afbeelding en lees het rapport van Stichting IGZ Plus.20200615 REVOLUTIE IN GEZONDHEIDSZORG BANNER DOWNLOAD RAPPORT 3
 
VitaliteitQuotient (VQ)
Het individuele VitaliteitQuotiënt is onderdeel van Human Capital Performance, de tool voor een beter functionerende organisatie met gezonde en vitale medewerkers. De secundaire voorwaarde voor uw medewerkers anno de 21ste eeuw en zeker in 2020 en 2021.

Het VitaliteitQuotiënt is de norm binnen Leefstijl Gezondheidszorg en u krijgt daardoor een inzicht door het dashboard VitaliteitQuotient waardoor u samen met uw werknemers kan werken aan een optimale gezondheid en vitaliteit van werknemers. Het gezamenlijk belang van werkgevers en werknemers.
 

 
Kennismaken met het 
V
ITALITEITQUOTIËNT?

(klik op de afbeelding)


20200615 Dashboard Leefstijl Gezondheidszorg  VQ  gratis Test V001

 

maandag 22 februari 2021


Vitaliteit Groep Nederland heeft zich toegelegd op advisering van organisaties en ondernemingen op het gebied van vitaliteit, leefstijl en gezondheid van uw medewerkers en uw organisatie.

HCP is een (preventieve) tool voor werkgevers die graag met vitale medewerkers werken. Gezondheidsklachten worden, binnen het VQ, vroegtijdig opgemerkt en ziekteverzuim wordt voorkomen of verminderd. 


20200222 FP Werkgevers Advies - Begeleiding - Opleiding V1 GESPIEGELD

De Vitaliteit Consultant biedt via haar VQ-experts ook directe begeleiding en/of behandeling van werknemers. In de huidige (corona) tijden is Human Capital Performance als secundaire voorwaarde voor medewerkers een must.
 
De Vitaliteit Consultant kan u meer vertellen over de mogelijkheden, van HCP-adviesrapport, een HCP-QuickScan of een volledig HCP-traject. HCP is voor elke organisatie maatwerk.
 
A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
maandag 22 februari 2021


Vitaliteit Groep NL introduceert het collectieve VitaliteitQuotiënt (VQ) voor werkgevers en werknemers: Human Capital Performance (HCP).

HCP meet de vitaliteit, leefstijl en gezondheid van werknemers (de zorgconsument) op drie hoofdgebieden: mentaal, fysiek en dynamische omgeving. Zie het als een persoonlijk VQ dashboard voor u medewerker dat periodiek gemeten kan worden.Dashboard Coronavirus iPhone 4b


Belangrijk ingrediënt van HCP is de VQ-analyse, het collectieve VitaliteitQuotient. De toepassing van het VitaliteitQuotiënt binnen HCP is universeel en is geschikt voor mensen die thuiswerken of mensen die naar het werk komen. Coronaproof dus!

Het HCP-advies begint met een advies gesprek. Eén van onze Vitaliteit Consultants staat klaar om u te woord te staan.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw