Human Capital Performance | één vast aanspreekpunt

Zoals u al onder HCP-advies heeft kunnen lezen staan alle trajecten binnen Human Capital Performance onder leiding van een ervaren Vitaliteit Consultant die door Vitaliteit Groep NL is opgeleid. Hij of zij is van het begin tot het eind van het HCP-traject uw aanspreekpunt.
 
De Vitaliteit Consultant wordt ondersteunt door een aantal VQ Experts. Na het HCP-adviesrapport kan de beslissing genomen worden om één van de HCP-trajecten te kiezen. Op deze pagina leest u over de belangrijkste 3 diensten. Voor elke organisatie geldt overigens altijd maatwerk met als vaste waarde de VQ-analyse.


2020222 Opleiding Vitaliteit Consultant V1

 

HCP-dienstenpakket voor werkgevers:


1. HCP-QuickScan

Wanneer een werkgever in acute nood verkeerd, schakelt de Vitaliteit Consultant snel op. In overleg met de directie van de organisatie wordt een HCP QuickScan geformuleerd die snel (meestal binnen 2 weken) de vitaliteit van de organisatie en de medewerkers meet. Feitelijk is de QuickScan een uitgebreid HCP-adviesrapport. 
 

 

2. HCP-traject

Na het HCP-adviesrapport kan gekozen worden voor een HCP-traject. De Vitaliteit Consultant is bij dit traject langdurig verbonden met de organisatie. Dit is meestal een traject van 3 maanden waarin de doelstellingen geformuleerd in het rapport worden uitgevoerd.
 
Naast het digitaal invullen van de vragenlijst, krijgen de medewerkers een nul-training en een persoonlijk interview. Aan de hand van het interview krijgt elke medewerker een individueel rapport met aanbevelingen. Medewerkers die (extra) begeleiding of behandeling nodig hebben krijgen deze via de VQ Expert en/of externe partners.
 
De directie krijgt een adviesrapport over de vitaliteit van de medewerkers en de organisatie. De periode van het HCP Traject wordt afgesloten met een bijeenkomst met alle medewerkers. Na dit HCP-traject kan gekozen worden voor een vervolg traject of HCP-nazorg.
 
 

20200222 Opleiding groep mensen

3. HCP-programma

Wanneer u voor een HCP-programma kiest, kiest u voor meerdere achtereenvolgende HCP-trajecten. Een start van zo'n programma is gunstig in september of januari van een jaar. Samen met de werkgever wordt een programma samengesteld waarbinnen de VQ-analyse drie keer het meetpunt is.

Tussen de meetpunten wordt gewerkt, indien nodig ook met externe partijen, aan vitaliteit, leefstijl en gezondheid. Gedragsverandering is dan een belangrijk item omdat er langdurig wordt gewerk met de medewerkers. Wanneer u als werkgever kiest voor een programma kiest u voor duurzame inzetbaarheid van uw werknemers. De kennis en ervaring die werknemers opdoen met HCP worden hierdoor beter geborgd binnen uw organisatie. Uiteraard volgt na het HCP-programma ook HCP-nazorg

 


 

HCP-trajecten combineerbaar

Deze 3 diensten zijn naadloos met elkaar te combineren of uit te breiden. Ons dienstenpakket is er op ingesteld om aan uw wensen tegemoet te komen. De vaste waarde binnen alle HCP-trajecten is altijd het VitaliteitQuotiënt. Het HCP-adviesrapport biedt ruimte om maatwerk toe te passen, aangepast aan de omstandigheden binnen uw organisatie en, zeker op dit moment, vaak ook onder invloed van de coronacrisis.

Bij alle diensten wordt meestal daarom eerst gekozen om het HCP-adviesrapport uit te voeren. Hiermee weet u, in korte tijd (maximaal 2 weken), waar u toe bent. Met het rapport kunt u de diverse mogelijkheden afwegen met uw Vitaliteit Consultant bespreken en een definitieve beslissing nemen. 

 


20210201 GCP contact pexels photo 887751 telefoon laptop hand


 

Een eerste vrijblijvende afspraak, via een telefonisch contact of een beeldbelafspraak, kan in deze coronatijd veel duidelijkheid geven. Voor zowel de opdrachtgever als de Vitaliteit Consultant is daarna een persoonlijke afspraak op locatie van belang voor wederzijds vertrouwen en uiteraard om de werkplek van de opdrachtgever te leren kennen.  

Voor direct contact kunt u bellen of mailen met onze senior Vitaliteit Consultant Martin Jan Melinga, Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als ondernemer en is tevens directeur Human Capital Performance.

 U kunt natuurlijk ook verder lezen bij HCP-advies en/of HCP-nazorg in het menu van deze website

 

 

 20200615 Campagne Egg VGNL Banner kolom
klik op het logo voor contact met
één van de Vitaliteit Consultants
 


20200327 Banner volg opleiding Vitaliteit Groep sterren 002

20200202 Beeldmerk VQ  gratis Test V2 002 250p IGZ HP