Op deze pagina vind je de workshops en lezingen vanuit Vitaliteit Groep Nederland. Delen is vermenigvuldigen. Daarom delen wij graag met zoveel mogelijk mensen onze kennis en ervaring over Integrale Gezondheidzorg Plus.

Door te delen wordt het aantal mensen dat het belang ziet van samenwerking tussen GGZ, Zorg & Welzijn en complementaire hulp- en dienstverlening verveelvoudigd, waardoor betere, goedkopere, snellere zorg-, hulp- en dienstverlening kan worden geboden aan zorgconsumenten.

Nieuwsgierig geworden hoe dit wordt bereikt? Kijk bij onze workshops en lezingen op deze pagina of ga naar opleidingen.


20190301 Banner opleidingen VGNL 002

Nieuw is de Introductie Workshop IGZ+ , speciaal voor (zelfstandige) professionals die willen samenwerken met de Vitaliteit Experts in Zwolle, Den Bosch en Utrecht (zie onder workshops) of één van 376 andere gemeenten in Nederland.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen voor een workshop of lezing op maat.
 


WORKSHOPSDe workshops van de Vitaliteit Groep worden naar behoefte ontwikkeld voor zzp’ers, werkgevers & werknemers, ondernemingen, organisaties, instellingen en gemeenten.

Onze workshops

NIEUW! Workshop IGZ+
De workshop IGZ+ is nieuw in ons assortiment. Bij deze workshop maak je kennis met de toepassingsmogelijkheden van Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) binnen jouw praktijk. Je leert werken met de uitkomst van de Vitaliteitfactor en werkt hierna samen met de lokale Vitaliteit Experts en andere collega's op het gebied van mentale en fysieke gezondheidszorg en complementaire hulp- en dienstverlening.

Lees verder op de pagina Workshop IGZ+

Deze eendaagse workshop is ook geschikt voor organisaties, instellingen en ondernemingen.OVERIGE WORKSHOPS

Vitaliteit op het werk
In deze workshop wordt uitgebreid ingegaan op de balans tussen werk & privé en stress & ontspanning, een actueel thema in Nederland.

Een andere kijk op gezondheid
Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor organisaties en instellingen binnen integrale gezondheidszorg plus. Tijdens deze workshop wordt duidelijk hoe GGZ, Zorg & Welzijn en complementaire hulp- en dienstverlening kunnen samenwerken en betere zorg- en dienstverlening kunnen bieden aan hun cliënten/patiënten.Kosten workshops

De kosten van de workshops zijn afhankelijk van de duur (minimaal één dagdeel) en het aantal deelnemers (maatwerk). Kijk ook bij lezingen.

Onze workshops voor zorgconsumenten worden samen met onze lokale Vitaliteit Experts georganiseerd in Den Bosch, Utrecht en Zwolle. Klik op één van de links om naar de locatie sites te gaan.LEZINGEN


Training Professionals 003

 

De oprichters van Vitaliteit Groep Nederland hebben ongekende kennis en ervaring binnen Integrale Gezondheidszorg Plus. Juist binnen organisaties en instellingen zal een lezing over de ins en outs van IGZ+ toegevoegde waarde hebben voor elke organisatie of instelling.

Onze lezingen zijn maatwerk en afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.
 


Kosten lezingen

Een lezing beslaat minimaal één dagdeel. Kosten zijn inclusief voorbereiding (maatwerk), maar exclusief reiskosten.


Kosten lezing: € 500,- (excl. btw) per dagdeel.

Neem voor meer informatie contact met ons op.Sprekers


 

Martin Jan Melinga 20180323 Lezingen Martin 3
Martin is een begenadigd spreker en weet iedere keer weer te boeien. Als geen ander kan hij uit eigen ervaring vertellen wat de toegevoegde waarde is van samenwerking tussen GGZ, Zorg & Welzijn en complementaire dienstverlening, zowel voor organisaties/instellingen als hun cliënten/patiënten.

Tijdens een lezing kan Martin worden vergezeld door één van onze Vitaliteit Experts uit Zwolle, Den Bosch of Utrecht.

Meer weten over Martin? Klik hier.

Hester Morsdorf 20180323 Lezingen Hester.3
Met ruim 20 jaar ervaring in de GGZ en Zorg kent Hester alle kneepjes van Integrale Gezondheidszorg Plus. Juist door haar ervaring kan zij het belang van samenwerking tussen GGZ, Zorg & Welzijn en complementaire dienstverlening, zowel voor organisaties/instellingen als hun cliënten/patiënten, uit de doeken doen. Humor is bij haar lezingen een manier om haar woorden kracht bij te zetten en de informatie op een prettige manier over te brengen.

Tijdens een lezing kan Hester worden vergezeld door één van onze Vitaliteit Experts uit Zwolle, Den Bosch of Utrecht.

Meer weten over Hester? Klik hier.