Wilt u werken aan een vitaler Nederland? Bent u (zelfstandig) professional en werkzaam als Coach, Trainer en/of Consultant, voor particulieren of in het bedrijfsleven (of zou u dat graag willen) of één van de andere beroepen uit onderstaand overzicht? Dan is de nieuwe samenwerkingsformule van de Vitaliteit Groep een uitgelezen kans voor u. De opleiding tot Vitaliteit Expert biedt deze mogelijkheden:

Klik op de link naar keuze om de de functieomschrijving en voorwaarden te downloaden. Als Vitaliteit Expert werkt u samen in de vorm van een samenwerkingsovereenkomst (licentie gebruik Vitaliteitfactor) met de Vitaliteit Groep.

20160807 Vacatures - functies - word partner van de VG-blauw

De ideale Vitaliteit Expert
U bent als (zelfstandig) professional werkzaam binnen één van bovenstaande beroepsgebieden. Daarnaast zijn de belangrijkste eisen om in aanmerking te komen als partner van de Vitaliteit Groep:

 • U heeft het vereiste opleidingsniveau en beschikt over de vaardigheden passend bij de functie
 • U werkt als zelfstandige en heeft een eigen praktijk of wilt een eigen praktijk beginnen
 • U werkt graag als zelfstandige in teamverband en bent collegiaal
 • U onderschrijft de missie en doelstellingen van de stichting Orange Monday en de daaruit voortvloeiende werkwijze
 • Ervaring en een netwerk in het bedrijfsleven is een pre
 • U volgt de opleiding tot Vitaliteit Expert

Invulling presentatie
Vanaf 30 augustus 2016 zijn er weer wekelijks informatiebijeenkomsten in Bilthoven (provincie Utrecht). 

U krijgt informatie over de opleiding tot Vitaliteit Expert en u kunt in gesprek met collega (zelfstandige) professionals die allemaal tegen dezelfde zaken aanlopen. Onderwerpen zijn samenwerking, begeleiding en opleiding. Vitaliteitgroep, de nieuwe standaard voor samenwerken. Omdat samenwerken logisch is. Tijdens de bijeenkomst kunt u gratis en vrijblijvend kennismaken met de Vitaliteitfactor©.¹

Wilt u een uitnodiging? Meld u dan aan (met datum naar keuze) via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voordelen opleiding Vitaliteit Expert
 • U onderscheidt zich van uw collega’s door de brede, integrale visie op gezondheid(szorg) en het gebruik van de Vitaliteitfactor (USP: Unique Selling Point).
 • U bent in staat uw cliënten beter van dienst te zijn en te begeleiden naar een beter en vitaler leven op mentaal, fysiek, sociaal-maatschappelijk, financieel en juridisch gebied
 • Toegang tot verschillende digitale vragenlijsten, waardoor u kunt begeleiden binnen een breder spectrum van klachten en problemen en een grotere doelgroep kunt bedienen
 • Door de jaarlijkse bijscholing blijft uw kennis van integrale gezondheidszorg in al haar aspecten up-to-date
 • Persoonlijke begeleiding tijdens de opleiding en, indien gewenst, daarna.

Wilt u NU al uw vitaliteit testen? Doe  hier de gratis CHECK JE VITALITEIT TEST²
¹ Gratis kennismaken met de Vitaliteitfactor (t.w.v. € 249,-) is uitsluitend voor deelnemers die aantoonbaar werkzaam zijn in de ggz, zorg, welzijn of dienstverlenende sector.
² De uitkomst van de gratis Check Je Vitaliteit Test (verkorte Vitaliteitfactor) geeft slechts een ruwe indicatie van uw huidige vitaliteit.  Aan de uitgebreide Vitaliteitfactor zijn kosten verbonden: introductieprijs: