Begeleiding professionals & organisaties

Vitaliteit Groep Nederland biedt begeleiding aan professionals (zzp of in loondienst) voor en na het volgen van één van onze opleidingen. Doel van deze begeleiding (na behalen certificaat), is de verkregen kennis op zo'n goed mogelijke wijze te implementeren in de praktijk, organisatie of onderneming. De Vitaliteitfactor is vergelijkbaar met het halen van een rijbewijs, naarmate vaker wordt gereden, groeit de kennis en ervaring.

De Master Vitaliteit Experts van Vitaliteit Groep NL waarborgen en verankeren de kwaliteit en het inzicht binnen Integrale Gezondheidszorg Plus.
Vitaliteit Groep Nederland, het eerste kennis- en opleidingsinstituut binnen Integrale Gezondheidszorg Plus.


20190301 Begeleiding Vitaliteit Expert VGNL 001Licentie Vitaliteitfactor

Aan de basis van alle activiteiten staat de toepassing van de Vitaliteitfactor. Vitaliteit Groep Nederland heeft de afgelopen vijf jaar de Vitaliteitfactor ontwikkeld. Door de ontwikkeling van de Vitaliteitfactor is ook de term Integrale Gezondheidszorg Plus ofwel: IGZ+ geïntroduceerd (zie: gelijknamige stichting).

Teneinde de Vitaliteitfactor te blijven ontwikkelen en het gebruik gecontroleerd te laten groeien is aan de Vitaliteitfactor een licentie verbonden. Professionals en organisaties die werken met de Vitaliteitfactor weten dan ook dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. Stichting IGZ+ verzorgt de accreditatie van de opleidingen. Eén van de ontwikkelingen is dat de Vitaliteitfactor in de nabije toekomst via een e-Health App te bepalen en te volgen zal zijn.

Wanneer je de opleiding tot Vitaliteit Expert hebt afgerond, kun je aan het werk met de Vitaliteitfactor en start de samenwerking met de Vitaliteit Groep. Vitaliteit Groep Nederland heeft als samenwerkingsvorm bewust gekozen voor een licentie met een jaarlijkse fee, in plaats van franchise of samenwerken in de vorm van een coöperatie. 


De licentie bedraagt € 75,- (excl. btw) per maand en is na één jaar maandelijks opzegbaar. Zelfstandig professionals (zzp'ers), maar ook organisaties, werken graag samen, maar wel met zoveel mogelijk vrijheid. Dat is precies wat deze licentie als vorm van samenwerking biedt.


20180901 Artikel Begeleiding en Licentie - handtekening basis


Begeleiding zelfstandige professionals (zzp)

De zelfstandige of vrijgevestigde professionals in de gezondheidszorg (bijvoorbeeld fysiotherapeut of psycholoog) of complementaire hulp- en dienstverlening (bijvoorbeeld jurist of budgetcoach), die de opleiding Vitaliteit Expert heeft gedaan, krijgt de benodigde begeleiding op maat. Dat kan praktische begeleiding bij de toepassing van de Vitaliteitfactor zijn, maar ook bij het vinden van een lokaal of regionaal IGZ+ netwerk of de uitvoering van de praktijk.

Wij begeleiden professionals ook naar het realiseren van een lokaal IGZ Vitaliteit Centrum.Begeleiding organisaties, ondernemingen en overheid

De vitaliteit van medewerkers staat meer en meer in de belangstelling. De Vitaliteit Groep begeleidt organisaties op het traject van vitale medewerkers naar een vitale organisatie. Bij vitaliteit komt meer kijken dan beweging en gezonde voeding, al is dat een mooie basis.

Op de website van de Vitaliteit Analyse vind je wat wij concreet voor jou als organisatie kunnen doen. Van advies, via begeleiding naar de Vitaliteit Analyse en eventuele opleiding van HR-medewerkers tot Vitaliteit Expert.

 

Advisering Consultants 003

 
Vitaliteit Groep Nederland biedt naast onderstaande specifieke opleidingen ook bedrijfsopleidingen voor werknemers van organisaties en ondernemingen, bijvoorbeeld de Incompany Vitaliteit Expert of Trainer. 

 Algemene informatie | Workshops & Opleidingen

Klik voor informatie, opleidingseisen, startdata, lesgeld en locaties op één van de links:


        
          BASISOPLEIDING                                                            SPECIALISATIE

          VITALITEIT EXPERT                                                            MASTER VITALITEIT EXPERT


          VITALITEIT CONSULTANT                                                REGIOMANAGER  IGZ+ CENTRA
 
          NIEUWINTRODUCTIE WORKSHOP                          TRAINER VITALITEIT GROEP           

*  Volg je na de workshop één van de opleidingen, dan worden de kosten van de workshop in mindering gebracht.                    

                                                  START DATA | LOCATIES | LESGELD


20190301 Banner Vergroot je kennis en word Vitaliteit Expert VGNL 001