Opleidingen, workshops en lezingen

Als kennis- en opleidingsinstituut binnen Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) is Vitaliteit Groep Nederland gericht op kennisoverdracht met betrekking tot de Vitaliteitfactor. Dit unieke intake-instrument is, wat ons betreft, de nieuwe norm binnen de gezondheidszorg. 


Tijdens de opleiding tot Vitaliteit Expert wordt de IGZ+ zorgverlener geschoold om de maximale capaciteit uit dit unieke intake- en preventie-instrument te kunnen halen. De Vitaliteit Groep biedt naast de post-hbo-opleiding Vitaliteit Expert, ook samenwerking, begeleiding en advies. Na de basisopleiding zijn vervolgopleidingen (of modules) mogelijk, zoals de opleiding tot Vitaliteit Consultant. Deze (zelfstandig) professional werkt voor organisaties en ondernemingen.


20190311 WOORDEN KRUIS NIEUW TEST


Opleidingen Vitaliteit Groep Nederland

Vitaliteit Groep Nederland richt zich op professionals (zelfstandig of in loondienst) die werkzaam zijn of willen zijn binnen IGZ+. Professionals die werken met mensen, werken met de Vitaliteitfactor: 


Advocaat Fysiotherapeut POH-GGz
Agoog Geestelijk verzorger Psychiater
Arts Jeugdwerker Psycholoog
Bewegingsdeskundige Jurist Re-integratie deskundige
Budgetcoach Logopedist Sociaal werker
Coach Maatschappelijk werker SPV'er
Counselor Mediator Therapeut 
Diëtist Orthomoleculair therapeut Trainer
Ervaringsdeskundige Orthopedagoog (generalist) Verpleegkundig Specialist
Financieel adviseur Vitaliteit Expert Voedingsdeskundige

De opleidingen zijn gericht op een grote doelgroep van zo'n 2 miljoen professionals (loondienst & zzp) die werkzaam zijn binnen meer dan 30 sectoren. Bovenstaand de beroepen waarbij de Vitaliteitfactor een ideaal intake-instrument is. Onderstaand tref je een overzicht van opleidingen en workshops. Naast deze opleiding is een maatwerkprogramma mogelijk. 


20190301 Banner Vergroot je kennis en word Vitaliteit Expert VGNL 001
                    Algemene Informatie Opleidingen & Workshops

         Klik voor informatie, opleidingseisen, startdata, lesgeld en locaties op één van de links:          BASISOPLEIDING                                                      SPECIALISATIE


       
          VITALITEIT EXPERT                                                      MASTER VITALITEIT EXPERT


          VITALITEIT CONSULTANT                                          REGIOMANAGER  IGZ+ CENTRA
 
          NIEUW:  
WORKSHOP INTRODUCTIE IGZ+        TRAINER VITALITEIT GROEP

Volg je na de workshop één van de opleidingen, dan worden de kosten van de workshop in mindering gebracht.
           
               

                                   START DATA | LOCATIES | LESGELDToelichting opleidingen

Zorgconsumtenten (cliënten & patiënten) | p
articuliere markt 

Het grootste deel van de doelgroep van 2 miljoen professionals werkt dagelijks met zorgconsumenten (cliënten/patiënten). Binnen onze definities is de zorgconsument iemand die gebruik maakt van zorg. Ongeacht of dit nu via de huisarts, specialist, jurist, financieel dienstverlener of sociaal-maatschappelijk hulpverlener is. Alles valt onder Integrale Gezondheidszorg Plus (en de Vitaliteitfactor). Voor deze groep is de basisopleiding Vitaliteit Expert een ideale aanvulling op het huidige kennis- en opleidingsniveau. Een professional die gebruik maakt van de Vitaliteitfactor binnen zijn werk in een praktijk, instelling of ziekenhuis, is beter in staat zijn werk te doen. Het resultaat: betere en betaalbare gezondheidszorg en een tevreden cliënt.Werknemers en werkgevers | zakelijke markt

Professionals die binnen de zakelijke markt actief zijn (bedrijfsartsen, HR-medewerkers, P&O medewerkers, arbo-medewerkers, trainers, coaches et cetera) zijn dagelijks bezig met zorgconsumenten. Binnen de zakelijke markt zijn dat werknemers van organisaties, ondernemingen en overheden. De Vitaliteitfactor is hierbij een collectieve versie; VF Vitaliteit Analyse (check www.vitaliteitanalyse.nl).

De VF Vitaliteit Analyse wordt uitgevoerd door een Vitaliteit Consultant, die samenwerkt met een benodigd aantal Vitaliteit Experts (die de Vitaliteitfactor bepalen van de medewerkers). De Vitaliteit Consultant leidt het project, heeft contact met directie en werknemers en doet de training van de medewerkers. Na afloop van de Vitaliteit Analyse verzorgt hij ook het adviesrapport naar de directie.


Artikel VGNL - Opleiding 001 230p
 

Aanvullende IGZ+ opleidingen (maatwerk)

Voor professionals (zzp of in loondienst) verzorgt Vitaliteit Groep Nederland ook opleidngstrajecten los van de opleiding Vitaliteit Expert. Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) is nog een onontgonnen gebied voor veel organisaties, ondernemingen en de overheid.
 
Onze Vitaliteit Consultants maken graag met u kennis om een opleidingstraject te realiseren. Van praktijk tot ziekenhuis, overal is IGZ+ breed inzetbaar. Vitaliteit Groep Nederland werkt samen met andere organisaties die een meerwaarde geven aan onze organisatie op het gebied van Vitaliteit & IGZ+.

Neem vrijblijvend contact op met Martin Jan Melinga voor een afspraak of telefonische informatie.

Tot eind 2020 is het volgen van de opleiding Vitaliteit Expert (inclusief specialisaties) alleen mogelijk via Vitaliteit Groep Nederland of intern bij organisaties (denk aan HR-professionals, instellingen et cetera).