Samenwerken onder één naam | HCP Consultancy Network

HCP Consultancy Network is een lokaal, regionaal en landelijk netwerk voor en door zelfstandig professionals. Een samenwerkingsverband binnen dienstverlening en consultancy op de gebieden leefstijl, vitaliteit en gezondheid voor werkgevers én werknemers.

20220702 Cirkels partnership defpngEen netwerk waarbinnen ieder zijn of haar steentje bijdraagt als zelfstandige en anderen ook business gunt.

HCP Consultancy Network is de businessunit van Vitaliteit Groep Nederland BV voor zakelijke dienstverlening en werkt volgens de filosofie van Leefstijl Gezondheidszorg.


Onze ambitie: binnen drie jaar een landelijk adviesbureau realiseren door partnership met zelfstandig professionals.

Als kennis- en opleidingsinstituut delen wij onze kennis en ervaring en hebben daarom een breed assortiment aan opleidingen en workshops. Vitaliteit Groep Nederland verzorgt alle opleidingen en workshops voor HCP Consultancy Network.

Klik op onderstaande afbeelding en download de brochure 'HCP voor ZZP' voor meer informatie. 


FAQ Thuiswerken pexels photo 4144222 werk corona onlineHoe word je HCP-partner

Wanneer je het besluit hebt genomen om partner te worden, volgt een kennismakingsgesprek met één of twee senior partners, Hester Morsdorf en/of Martin Jan Melinga. Naast jouw competenties vinden wij het belangrijk jou persoonlijk te leren kennen. Tijdens dit gesprek wordt ook duidelijk welke vorm van partnership voor jou de juiste is.

Om binnen HCP actief aan de slag te gaan, is van belang dat jij onze werkwijze leert kennen en de toepassingsmogelijkheden van HCP beheerst. Een opleiding of workshop is dan ook noodzakelijk voor een partnership wordt aangegaan.

Er zijn drie mogelijkheden van deelname als partner:

Partner: Je kiest voor de opleiding tot VQ Expert. Na succesvolle afronding van deze opleiding kun je worden ingezet bij HCP-opdrachten als VQ Expert en/of vakspecialist. De VQ Expert is essentieel bij onze diensten, omdat zij de interviews behorende bij het VQ afnemen en vertrouwenspersoon zijn voor de werknemers van onze opdrachtgevers. Daarnaast kun je de MFO-vragenlijst (het VitaliteitQuotiënt VQ) ook in je eigen praktijk gebruiken. 

Senior Partner: Je kiest er nu al voor om Vitaliteit Consultant te worden. De opleiding VQ Expert wordt dan geïntegreerd in jouw opleidingstraject. De Vitaliteit Consultant is verantwoordelijk voor de uitvoering van adviesrapporten en trajecten. Zij zijn tevens het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Senior partners kunnen deelnemen in de trojka, die een Leefstijl Gezondheidscentrum (LGC) aanstuurt. 

20220301 HCP partnership pexels photo 1935854 parapluu Associate Partner 002Associate Partner: Je volgt de HCP-workshop. Na succesvolle afronding van deze workshop heb je alle benodigde basiskennis van Human Capital Performance in huis en kun je worden ingezet als vakspecialist bij HCP-opdrachten.

Volg je na succesvolle afronding van de HCP-workshop de opleiding tot VQ Expert, worden de kosten van de workshop afgetrokken van de opleidingskosten. 


 

Waarom deze opleiding of workshop: licentie
De opleiding of de workshop zijn nodig, omdat alle partners onder licentie werken. Deze licentie is belangrijk voor iedere individuele partner én voor onze opdrachtgevers. De licentie wordt verkregen door opleiding/workshop en wordt periodiek geaudit. Hiermee wordt de kwaliteit van HCP Consultancy Network gewaarborgd.

 

20210701 Banner concept HCP pexels photo 1935854 parapluu in de woestijn bol versie001


 

Wanneer kun je partner worden?

Vanaf nu kun jij een partnership aangaan met HCP Consultancy Network en samenwerken met de andere partners binnen dit netwerk. Jouw eigen praktijk of onderneming (KvK) participeert in het HCP Consultancy Network. De uiteindelijke samenwerking, binnen een LGC, wordt formeel vastgelegd, bijvoorbeeld in een maatschap of besloten vennootschap (bv).

Kennismaken
Ben jij zelfstandig professional of wil je op een andere manier participeren? Heb jij de brochure 'HCP voor ZZP' gelezen? Download dan de pdf "Informatie en Voorwaarden voor het HCP Partnership" (klik op onderstaande afbeelding).

Wil je kennismaken? Bel of mail Martin Jan Melinga, directeur HCP Consultancy Network.