vrijdag 21 juni 2019

20190301 Werkgevers VF FP basis 400p 001

Door te werken met de Vitaliteitfactor
De Vitaliteit Groep verzorgt opleidingen op post-hbo-niveau, gericht op werkenden binnen de Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ Plus).

Dit kan als zelfstandig professional of in loondienst bij een organisatie, onderneming of instelling binnen IGZ Plus. De totale branche Integrale Gezondheidszorg Plus telt ruim 2 miljoen professionals.

Ben jij die professional met visie en ambitie? Volg dan de opleiding tot Vitaliteit Expert of Vitaliteit Consultant en ga werken met de Vitaliteitfactor binnen De Nieuwe Realiteit.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
vrijdag 21 juni 2019

20190301 Burn-out echt vuur 001 FP

Burn-out klachten niet alleen werk
Wat is er mooier dan bij een werkgever aan de slag gaan om stress en burn-out te verminderen binnen de organisatie.

De Vitaliteit Consultant is een Vitaliteit Expert die de taal van werkgevers & werknemers spreekt en zich heeft gespecialiseerd in vitaliteit binnen organisaties. De Vitaliteit Consultant werkt samen met meerdere Vitaliteit Experts binnen de VF Vitaliteit Analyse.

Wanneer jij een achtergrond hebt binnen HR of bedrijfskunde en je wilt werken met vitaliteit binnen organisaties, lees dan meer hierover op deze site.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
DE VITALITEIT EXPERT
Een heldere kijk op gezondheid & vitaliteit

logovf400t

DOOR SAMENWERKENDE PROFESSIONALSklik voor regionale sites op onderstaande links:


 


VITALITEITFACTOR | De Nieuwe RealiteitDe 4-daagse opleiding tot Vitaliteit Expert geeft deze professional alle vaardigheden die nodig zijn voor unieke en universele intakes. 

Juist de intake van een zorconsument (cliënt of patiënt) is van het grootste belang voor de beste begeleiding of behandeling van de zorgconsument. IGZ+ in de praktijk.

Ga naar Opleidingen & Workshops van Vitaliteit Groep Nederland of bel Martin Jan Melinga voor meer informatie (06-4293 1346)

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw


KENNISMAKEN MET DE VITALITEITFACTORKlik op onderstaande afbeelding en doe de test

20180901 LOGO IGZ TEST NIEUW Z-W DEFvrijdag 21 juni 2019

20190301 Frontpage VGNL Heldere kijk vitaliteit

Voor werkgevers en werknemers
Vitaliteit Groep Nederland heeft zich toegelegd op advisering van organisaties en ondernemingen op het gebied van gezondheidszorgvraagstukken.

Juist bij organisaties en ondernemingen is de balans tussen werk en privé van groot belang voor haar rendement en het werkplezier van de werknemers. In de huidige tijden van hoogconjuctuur is de VF Vitaliteit Analyse als secundaire voorwaarde voor medewerkers een must.

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze Vitaliteit Consultants en krijg een transparant beeld van hoe vitaal uw onderneming is.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
vrijdag 21 juni 2019

20190301 Een helder kijk raam zemen Frontpage VGNL Werkgevers 001


Maatwerk begeleiding voor professionals
Wanneer je de opleiding tot Vitaliteit Expert hebt afgerond, kun je met de Vitaliteitfactor (licentie) gaan werken. 


Voor de meeste professionals is Integrale Gezondheidszorg Plus nieuw en daarvoor heeft Vitaliteit Groep Nederland een maatwerk begeleidingsprogramma. 

Voor zzp'ers of vrijgevestigde professionals, voor organisaties en voor ondernemingen. De toepassing van de Vitaliteitfactor is universeel, zowel voor de zorgconsument, de zorgverlener als organisaties en ondernemingen.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw