Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS
maandag 21 januari 2019


De Vitaliteit Groep verzorgt opleidingen op post-hbo-niveau, gericht op werkenden binnen de Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ Plus).

Dit kan als zelfstandig professional of in loondienst bij een organisatie, onderneming of instelling binnen IGZ Plus. De totale branche Integrale Gezondheidszorg Plus telt ruim 2 miljoen professionals.


20180901 Een helder kijk raam Vitaliteit Expert Frontpage VGNL 002

Ben jij die professional met visie en ambitie? Volg dan de opleiding tot Vitaliteit Expert en ga werken met de Vitaliteitfactor binnen De Nieuwe Realiteit.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
maandag 28 januari 2019


Wat is er mooier dan bij een werkgever aan de slag gaan om stress en burn-out te verminderen binnen de organisatie.

De Vitaliteit Consultant is een Vitaliteit Expert die de taal van werkgevers & werknemers spreekt en zich heeft gespecialiseerd in vitaliteit binnen organisaties.


20180901 Burn-out Vitaliteit Expert Frontpage 002

De Vitaliteit Consultant werkt samen met meerdere Vitaliteit Experts binnen de VF Vitaliteit Analyse.

Wanneer jij een achtergrond hebt binnen HR of bedrijfskunde en je wilt werken met vitaliteit binnen organisaties, lees dan meer hierover op deze site.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw


VITALITEIT GROEP NEDERLAND
Kennis- en opleidingsinstituut voor gezondheid en vitaliteitVitaliteit Experts Den Bosch


20180901 Banner VGNL bij Heldere kijk bril


DE NIEUWE REALITEIT | IGZ PLUS
De 4-daagse opleiding tot Vitaliteit Expert geeft deze professional alle vaardigheden die nodig zijn voor unieke en universele intakes. Juist de intake van een zorconsument (cliënt of patiënt) is van het grootste belang voor de beste begeleiding of behandeling van de zorgconsument. 

Ga naar Opleidingen & Workshops van de Vitaliteit Groep. Het seizoen is begonnen, onderstaand de startdata voor 201820180901 LOGO IGZ TEST NIEUW Z-W DEF
Kennismaken met IGZ+, doe de test! 
Professionals die met mensen werken hebben een heldere heldere kijk op gezondheid en vitaliteit nodig. 

In één oogopslag mensen beoordelen op fysieke en mentale gezondheid en op hun vitaliteit binnen de dynamische omgeving waarin zij leven.  
maandag 21 januari 2019


Vitaliteit Groep Nederland heeft zich toegelegd op advisering van organisaties en ondernemingen op het gebied van gezondheidszorgvraagstukken.

Juist bij organisaties en ondernemingen is de balans tussen werk en privé van groot belang voor haar rendement en het werkplezier van de werknemers. 

In de huidige tijden van hoogconjuctuur is de VF Vitaliteit Analyse als secundaire voorwaarde voor medewerkers een must.


20180901 Een heldere kijk bol frontpage VGNL 022
 
Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze Vitaliteit Consultants en krijg een transparant beeld van hoe vitaal uw onderneming is.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
maandag 21 januari 2019


Wanneer je de opleiding tot Vitaliteit Expert hebt afgerond, kun je met de Vitaliteitfactor (licentie) gaan werken.

Voor de meeste professionals is Integrale Gezondheidszorg Plus nieuw en daarvoor heeft Vitaliteit Groep Nederland een maatwerk begeleidingsprogramma. 


20180901 Een helder kijk verrekijker Vitaliteitfactor 005

Voor zzp'ers of vrijgevestigde professionals, voor organisaties en voor ondernemingen. De toepassing van de Vitaliteitfactor is universeel, zowel voor de zorgconsument, de zorgverlener als organisaties en ondernemingen.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw