donderdag 20 februari 2020


De Vitaliteit Groep verzorgt, als Kennis- en Opleidingsinstituut voor Leefstijl Gezondheidszorg, opleidingen op post-hbo-niveau, gericht op werkenden binnen Leefstijl Gezondheidszorg (LGZ). 

Dit kan als zelfstandig professional of in loondienst bij een organisatie, onderneming of instelling binnen Leefstijl Gezondheidszorg. De totale branche telt ruim 2 miljoen werkende professionals.


20190301 Werkgevers VF FP basis 400p 001

Ben jij die professional met visie en ambitie? Volg dan de opleiding tot Vitaliteit Expert of Vitaliteit Consultant en ga werken met het VitaliteitQuotiënt, De Nieuwe Norm voor elke Nederlander.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
donderdag 20 februari 2020


Wat is er mooier dan bij een werkgever aan de slag gaan om stress en burn-out te verminderen binnen de organisatie. Het VitaliteitQuotiënt is het basis-instrument binnen Leefstijl Gezondheidszorg.

De Vitaliteit Consultant is een adviseur/consultant die de taal van werkgevers & werknemers spreekt en zich heeft gespecialiseerd in vitaliteit binnen organisaties. De Vitaliteit Consultant werkt samen met meerdere Vitaliteit Experts binnen de VQ Vitaliteit Analyse.


20190301 Burn-out echt vuur 001 FP

Wanneer jij een achtergrond hebt binnen HR of bedrijfskunde en je wilt werken met vitaliteit binnen organisaties, lees dan meer hierover op deze site.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
VITALITEITQUOTIENT
VQ VITALITEIT ANALSYE

Leefstijl Gezondheidszorg
De Nieuwe Norm.

VOOR WERKGEVERS
&
WERKNEMERS
WERKGEVERS - WORDCLOUD
 


V
ITALITEITQUOTIËNT (VQ)
De Nieuwe NormHet individuele VitaliteitQuotiënt onderdeel van de collectieve VQ Vitaliteit Analyse, de tool voor een beter functionerende organisatie met gezonde en vitale medewerkers. De secundaire voorwaarde voor uw medewerkers anno 2020.Kennismaken met het VitaliteitQuotiënt?
(klik op de afbeelding)


20200202 Beeldmerk VQ gratis Test V2 002 250p IGZ HP

De 4-daagse basisopleiding tot Vitaliteit Expert geeft deze professional alle vaardigheden die nodig zijn voor unieke en universele intakes. 

Met deze basisopleiding krijgt u toegang dat de opleiding tot Vitaliteit Consultant. Met dezeverworven kennis en ervaring bent u in staat om de Vitaliteit Analyse voor werkegevers succesvol af te nemen en te implementeren binnen de onderneming.

Ga naar Opleidingen & Workshops van Vitaliteit Groep Nederland of bel Martin Jan Melinga voor meer informatie (06-4293 1346)

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
 

 
donderdag 20 februari 2020


Vitaliteit Groep Nederland heeft zich toegelegd op advisering van organisaties en ondernemingen op het gebied van gezondheidszorgvraagstukken. 

Juist bij organisaties en ondernemingen is de balans tussen werk en privé van groot belang voor haar rendement en het werkplezier van de werknemers. In de huidige tijden van hoogconjuctuur is de VQ Vitaliteit Analyse als secundaire voorwaarde voor medewerkers een must.


20190301 Frontpage VGNL Heldere kijk vitaliteit

Voor werkgevers en werknemers
Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze Vitaliteit Consultants en krijg een transparant beeld van hoe vitaal uw onderneming is.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
donderdag 20 februari 2020


Wanneer je de opleiding tot Vitaliteit Expert of Vitaliteit Consultant hebt afgerond, kun je met het VitaliteitQuotiënt (licentie) gaan werken. 

Voor de meeste professionals is Leefstijl Gezondheidszorg nieuw en daarvoor heeft Vitaliteit Groep Nederland een maatwerk begeleidingsprogramma. 


20190301 Een helder kijk raam zemen Frontpage VGNL Werkgevers 001


Maatwerk begeleiding voor professionals
Voor zzp'ers of vrijgevestigde professionals, voor organisaties en voor ondernemingen. De toepassing van het VitaliteitQuotiënt is universeel, zowel voor de zorgconsument, de zorgverlener als organisaties en ondernemingen.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw