Opleiding Vitaliteit Expert & Workshop Introductie IGZ+

Vitaliteit Groep Nederland maakt onderscheid tussen zorgverleners gericht op de zorgconsument, Vitaliteit Experts, en experts die werken binnen organisaties en ondernemingen (zakelijke markt), de Vitaliteit Consultant.

De basisopleiding is voor beiden hetzelfde, de insteek is echter anders en de (zelfstandige) professionals werken op een andere basis.

De Vitaliteit Expert is zorgverlener gericht op de zorgconsument en werkt in een eigen praktijk of in loondienst. De Vitaliteit Consultant werkt al als adviseur, coach of HR-functionaris in het bedrijfsleven of in de gezondheidszorg.

De Vitaliteit Expert werkt met de Vitaliteitfactor en de Vitaliteit Consultant met de
VF Vitaliteit Analyse met de Vitaliteitfactor als basis.


20180901 Content Vitaliteit Expert - Samenwerking 001 240p


Vitaliteit Expert of Vitaliteit Consultant

Een Vitaliteit Expert (of Consultant) is een professional, die (samen-)werkt binnen het veld van Integrale Gezondheidszorg, de basisopleiding tot Vitaliteit Expert (succesvol) heeft afgerond en de Vitaliteitfactor inzet voor zijn/haar cliënten.

De Vitaliteit Consultant volgt, na afronding van de opleiding Vitaliteit Expert, een specialisatieprogramma en is werkzaam met de VF Vitaliteit Analyse (collectieve Vitaliteitfactor) in de zakelijke markt (werkgevers, organisaties, instellingen en overheid).Wie werken binnen Integrale Gezondheidszorg Plus

Volgens deze definitie werken dus niet alleen psychiaters, psychologen (GGz), maar ook huisartsen, fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, coaches (zorg & welzijn), evenals financieel specialisten en juristen (omgeving) binnen Integrale Gezondheidszorg. Deze (en meer) professionals zijn allemaal geschikt om de opleiding tot Vitaliteit Expert te volgen.

Vitaliteit Groep Nederland richt zich op professionals (zelfstandig of in loondienst) die werkzaam zijn of willen zijn binnen IGZ+. Professionals die werken met mensen, werken met de Vitaliteitfactor: 

Advocaat Fysiotherapeut POH-GGz
Agoog Geestelijk verzorger Psychiater
Arts Jeugdwerker Psycholoog
Bewegingsdeskundige Jurist Re-integratie deskundige
Budgetcoach Logopedist Sociaal werker
Coach Maatschappelijk werker SPV'er
Counselor Mediator Therapeut 
Diëtist Orthomoleculair therapeut Trainer
Ervaringsdeskundige Orthopedagoog (generalist) Verpleegkundig Specialist
Financieel adviseur Vitaliteit Expert Voedingsdeskundige

De opleidingen zijn gericht op een grote doelgroep van zo'n 2 miljoen professionals (loondienst & zzp) die werkzaam zijn binnen meer dan 30 sectoren. Bovenstaand de beroepen waarbij de Vitaliteitfactor een ideaal intake-instrument is. Onderstaand tref je een overzicht van opleidingen en workshops. Naast dit aanbod is een maatwerkprogramma mogelijk.


Banner Samenwerken met de Vitaliteit Groep basis5  websiteWat kun je met deze opleiding

Als Vitaliteit Expert (of Consultant) onderscheid jij je van collega’s door de brede, integrale visie op gezondheid(szorg) en het gebruik van de Vitaliteitfactor. Door de brede kijk op de gezondheid van jouw cliënt (mentaal, fysiek en omgevingsfactoren) ben je in staat cliënten breder van dienst te zijn en te begeleiden naar een beter en vitaler leven.

Dit kan betekenen dat jij zelf begeleiding of behandeling geeft of dat je hierbij een collega (-Vitaliteit Expert) inschakelt (samenwerking). De jaarlijkse bijscholing (minimaal 1 module) houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de integrale gezondheidszorg en geeft je toegang tot verschillende vragenlijsten, o.a. voor specifieke doelgroepen.

Hierdoor kun je begeleiding of behandeling bieden binnen een breder spectrum van klachten en problemen en een grotere doelgroep bedienen.
 
Vitaliteit Groep Nederland biedt naast onderstaande specifieke opleidingen ook bedrijfsopleidingen voor werknemers van organisaties en ondernemingen, zoals de Incompany Vitaliteit Expert of Trainer. Kijk voor het assortiment aan opleidingen en workshops in onderstaand overzicht. Klik op de link voor meer informatie.                              Algemene Informatie | Opleidingen & Workshops

Klik voor specifieke informatie, opleidingseisen, startdata, lesgeld en locaties op één van de links:          BASISOPLEIDING                                                          SPECIALISATIE

          Vitaliteit Expert                                                               Master Vitaliteit Expert

          Vitaliteit Consultant                                                       Regiomanager IGZ+ Centra

          NIEUW: Workshop Introductie IGZ+                           Trainer Vitaliteit Groep

 Volg je na de workshop één van de opleidingen, dan worden de kosten van de workshop in mindering gebracht.
                                             START DATA  |  LOCATIES  |  LESGELD20190301 Banner Vergroot je kennis en word Vitaliteit Expert VGNL 001