dinsdag 01 december 2020


Vitaliteit Groep Nederland heeft, als kennis- en opleidingsinstituut voor Leefstijl Gezondheidszorg, 3 kernactiviteiten. Advies, opleiding en beleiding is een drie-eenheid.

Voor u als werkgever begint het traject met advies, vaak middels een VQ Advies Rapport.20200202 VP Werkgevers Advies - Opleiding en Begeleiding V1

Na het traject van de VQ Vitaliteit Analyse kunt u besluiten om enkele van uw medewerkers op te leiden tot VQ Expert of andere opleidingsmogelijkheden om de vitaliteit binnen uw organisatie te optimaliseren.

Van het begin tot de laatste dag van de VQ Vitaliteit Analyse is de Vitaliteit Consultant uw aanspreekpunt. Hij of zij zorgt voor begeleidingtrajecten voor medewerkers die dat nodig hebben. 


A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
maandag 07 december 2020


Burn-out (klachten) bij medewerkers is het grootste gevaar voor werkgevers anno 2020. Dat werknemers opgebrand raken, heeft meerdere oorzaken meestal zowel privé als op het werk.

Vitaliteit Groep Nederland heeft de mensen die ook dit kunnen aanpakken binnen uw organisatie.


20200202 FP Werkgevers burn-out lucifer V1 300p

De Vitaliteit Consultant is een adviseur/consultant die de taal van werkgevers & werknemers spreekt en zich heeft gespecialiseerd in vitaliteit binnen organisaties. De Vitaliteit Consultant werkt samen met meerdere Vitaliteit Experts binnen de VQ Vitaliteit Analyse.

Burn-outklachten staan meestal niet alleen binnen een organisatie. Toepassing van de VQ Vitaliteit Analyse kan een goed idee zijn. Uw Vitaliteit Consultant komt met een passend advies.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
Ook (of juist) wanneer je thuis werkt.V
ITALITEIT GROEP NEDERLAND
 ADVISERING | BEGELEIDING | OPLEIDING

20201214 Logo HCP Cirkel Blauw Oranje Nieuw def1


Nieuws 
| De coronacrisis heeft (en zal nog) veel invloed op ons leven in het algemeen (1,5 meter, handenwassen, mondkapje etc.) en nog meer op het leven van werkende mensen in Nederland. Werkgevers hebben te maken met thuiswerken, quarantaine en extra ziekteverzuim. Hoe gaat u daarmee om als werkgever is de vraag, nu en in het nieuwe jaar 2021. 

Goed nieuws, met het dashboard VitaliteitQuotiënt kunt u coronaproof aan de slag. Elke werkgever kan daarom, samen met onze Vitaliteit Consultant, aan de slag met het dashboard VitaliteitQuotient waardoor u op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van al uw medewerkers, zowel thuiswerkend als op uw eigen locatie. 

Het dashboard VitaliteitQuotiënt is een belangrijk onderdeel van Human Capital Performance, het programma voor werkgevers om de gezondheid & vitaliteit van werknemers te monitoren. Rapport | Ter onderbouwing van ons dashboard VitaliteitQuotiënt kunt u het rapport over het VitaliteitQuotiënt lezen. De vraag: Hoe groot is de invloed van COVID-19 op de gezondheid van elke Nederlander, zowel individueel als collectief, en onze gezondheidszorg wordt in het Rapport. 
Het op 20.02.2020 gepubliceerde rapport was en is coronaproof. 


20200615 REVOLUTIE IN GEZONDHEIDSZORG BANNER DOWNLOAD RAPPORT 3

 
Human Capital Perfomance
Het individuele VitaliteitQuotiënt is onderdeel van Human Capital Performance, de tool voor een beter functionerende organisatie met gezonde en vitale medewerkers. De secundaire voorwaarde voor uw medewerkers anno de 21ste eeuw en zeker in 2020 en 2021.

Het VitaliteitQuotiënt is de norm binnen Leefstijl Gezondheidszorg en u krijgt daardoor een inzicht door het dashboard VitaliteitQuotient waardoor u samen met uw werknemers kan werken aan een optimale gezondheid en vitaliteit van werknemers. Het gezamenlijk belang van werkgevers en werknemers.
 

 
Kennismaken met het 
V
ITALITEITQUOTIËNT?

(klik op de afbeelding)


20200615 Dashboard Leefstijl Gezondheidszorg  VQ  gratis Test V001

 

maandag 07 december 2020


Binnen Leefstijl Gezondheidszorg, geïntroduceerd door Stichting IGZ Plus, is het VitaliteitQuotiënt (VQ) de norm.

Het VQ meet de vitaliteit van de zorgconsument op drie hoofdgebieden: mentaal, fysiek en dynamische omgeving. Zie het als een persoonlijk VQ dashboard.Dashboard Coronavirus iPhone 4b


Het Dashboard Coronovirus heeft u vast al eens bekeken en geeft alle ontwikkelingen weer rondom COVID19, het coronavirus wat de wereld, Nederland en u als werkgever ook geraakt heeft. Het dashboard VQ geeft een goed beeld en inzicht in de gezondheid en de vitaliteit van uw werknemers, juist nu van groot belang.

Het VQ Dashboard is de basis van de VQ Vitaliteit Analyse en is maatwerk voor werkgevers en begint meestal met een VQ Advies Rapport. De toepassing van het VitaliteitQuotiënt is universeel en is geschikt voor mensen die thuiswerken of mensen die naar het werk komen. 

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
dinsdag 01 december 2020


Vitaliteit Groep Nederland is specialist bij advisering van organisaties en ondernemingen op het gebied van gezondheidszorgvraagstukken. 

De balans tussen werk en privé van groot belang voor haar rendement en het werkplezier van de werknemers.


20200222 FP Werkgevers Advies - Begeleiding - Opleiding V1 GESPIEGELD

In de huidige tijden is de VQ Vitaliteit Analyse als secundaire voorwaarde voor medewerkers een must. De Vitaliteit Consultant kan u meer vertellen over de diverse mogelijkheden.

Voor zelfstandige professionals
Als jonge organisatie komen wij graag in contact met zelfstandige professionals (zzp) die samen met de Vitaliteit Groep de zakelijke markt willen bedienen. Geïnteresseerd? Lees meer over de opleiding tot Vitaliteit Consultant.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw