maandag 23 maart 2020


Vitaliteit Groep Nederland heeft, als kennis- en opleidingsinstituut voor Leefstijl Gezondheidszorg, 3 kernactiviteiten. Advies, opleiding en beleiding is een drie-eenheid.

Voor u als werkgever begint het traject met advies, vaak middels een VQ Advies Rapport.20200202 VP Werkgevers Advies - Opleiding en Begeleiding V1

Na het traject van de VQ Vitaliteit Analyse kunt u besluiten om enkele van uw medewerkers op te leiden tot VQ Expert of andere opleidingsmogelijkheden om de vitaliteit binnen uw organisatie te optimaliseren.

Van het begin tot de laatste dag van de VQ Vitaliteit Analyse is de Vitaliteit Consultant uw aanspreekpunt. Hij of zij zorgt voor begeleidingtrajecten voor medewerkers die dat nodig hebben. 


A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
maandag 16 maart 2020


Burn-out (klachten) bij medewerkers is het grootste gevaar voor werkgevers anno 2020. Dat werknemers opgebrand raken, heeft meerdere oorzaken meestal zowel privé als op het werk.

Vitaliteit Groep Nederland heeft de mensen die ook dit kunnen aanpakken binnen uw organisatie.20200222 Werkgevers Advisering Burn-out V1 400p gespiegeld

De Vitaliteit Consultant is een adviseur/consultant die de taal van werkgevers & werknemers spreekt en zich heeft gespecialiseerd in vitaliteit binnen organisaties. De Vitaliteit Consultant werkt samen met meerdere Vitaliteit Experts binnen de VQ Vitaliteit Analyse.

Burn-outklachten staan meestal niet alleen binnen een organisatie. Toepassing van de VQ Vitaliteit Analyse kan een goed idee zijn. Uw Vitaliteit Consultant komt met een passend advies.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
VITALITEIT GROEP NEDERLAND

ADVIES | BEGELEIDING | OPLEIDING


De Nieuwe Norm.
LEEFSTIJL GEZONDHEIDSZORG


 VITALITEITQUOTIËNT
VQ VITALITEIT ANALYSERAPPORT STICHTING IGZ PLUS
Download hier het rapport 'Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg' van stichting IGZ Plus met een centrale rol voor het VitaliteitQuotiënt van Vitaliteit Groep Nederland

20200301 Download Rapport IGZ Plus 400p V1
 
Het individuele VitaliteitQuotiënt is onderdeel van de collectieve VQ Vitaliteit Analyse, de tool voor een beter functionerende organisatie met gezonde en vitale medewerkers.

De secundaire voorwaarde voor uw medewerkers anno 2020. VitaliteitQuotiënt is de nieuwe norm binnen Leefstijl Gezondheidszorg.

 

 
KENNISMAKEN MET HET
V
ITALITEITQUOTIËNT?

(klik op de afbeelding)


20200202 Beeldmerk VQ  gratis Test V2 002 250p IGZ HP


KENNIS- EN OPLEIDINGSINSTITUUT

Vitaliteit Groep Nederland verzorgt opleidingen op het gebied van Leestijl en Vitaliteit voor (zelfstandige) professionals en organisaties binnen en buiten de gezondheidszorg.

Basis opleiding is de opleiding tot VQ Expert waarbij VQ uiteraard staat voor het VitaliteitQuotiënt, het intake-instrument voor Leefstijl Gezondheidszorg.
 
A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
 

 
maandag 30 maart 2020


Vitaliteit Groep Nederland is specialist bij advisering van organisaties en ondernemingen op het gebied van gezondheidszorgvraagstukken. 

De balans tussen werk en privé van groot belang voor haar rendement en het werkplezier van de werknemers.


20200222 FP Werkgevers Advies - Begeleiding - Opleiding V1

In de huidige tijden is de VQ Vitaliteit Analyse als secundaire voorwaarde voor medewerkers een must. De Vitaliteit Consultant kan u meer vertellen over de diverse mogelijkheden.

Voor zelfstandige professionals
Als jonge organisatie komen wij graag in contact met zelfstandige professionals (zzp) die samen met de Vitaliteit Groep de zakelijke markt willen bedienen. Geïnteresseerd? Lees meer over de opleiding tot Vitaliteit Consultant.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
maandag 30 maart 2020


Binnen Leefstijl Gezondheidszorg, geïntroduceerd door Stichting IGZ Plus, is het VitaliteitQuotiënt (VQ) de nieuwe norm.

Het VQ meet de vitaliteit van de zorgcosument op drie hoofdgebieden: mentaal, fysiek en dynamische omgeving.20200202 FP VitaliteitQuotient Hamer en ei V1 400p zonder tekst1


U als werkgever en uw werknemers zijn allen ook zorgconsument. Vitaliteit Groep NL ontwikkelde op basis van het VitaliteitQuotiënt de VQ Vitaliteit Analyse voor werkgevers. 

MAATWERK
De VQ Vitaliteit Analyse is maatwerk voor werkgevers en begint meestal met een VQ Advies Rapport. 

De toepassing van het VitaliteitQuotiënt is universeel, zowel voor de zorgconsument, de zorgverlener als werkgevers.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw