maandag 21 september 2020


Vitaliteit Groep Nederland heeft, als kennis- en opleidingsinstituut voor Leefstijl Gezondheidszorg, 3 kernactiviteiten. Advies, opleiding en beleiding is een drie-eenheid.

Voor u als werkgever begint het traject met advies, vaak middels een VQ Advies Rapport.20200202 VP Werkgevers Advies - Opleiding en Begeleiding V1

Na het traject van de VQ Vitaliteit Analyse kunt u besluiten om enkele van uw medewerkers op te leiden tot VQ Expert of andere opleidingsmogelijkheden om de vitaliteit binnen uw organisatie te optimaliseren.

Van het begin tot de laatste dag van de VQ Vitaliteit Analyse is de Vitaliteit Consultant uw aanspreekpunt. Hij of zij zorgt voor begeleidingtrajecten voor medewerkers die dat nodig hebben. 


A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
maandag 21 september 2020


Burn-out (klachten) bij medewerkers is het grootste gevaar voor werkgevers anno 2020. Dat werknemers opgebrand raken, heeft meerdere oorzaken meestal zowel privé als op het werk.

Vitaliteit Groep Nederland heeft de mensen die ook dit kunnen aanpakken binnen uw organisatie.20200222 Werkgevers Advisering Burn-out V1 400p gespiegeld

De Vitaliteit Consultant is een adviseur/consultant die de taal van werkgevers & werknemers spreekt en zich heeft gespecialiseerd in vitaliteit binnen organisaties. De Vitaliteit Consultant werkt samen met meerdere Vitaliteit Experts binnen de VQ Vitaliteit Analyse.

Burn-outklachten staan meestal niet alleen binnen een organisatie. Toepassing van de VQ Vitaliteit Analyse kan een goed idee zijn. Uw Vitaliteit Consultant komt met een passend advies.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
VITALITEIT GROEP NEDERLAND

ADVIES | BEGELEIDING | OPLEIDINGCORONACRISIS
NIEUWS | Hoe groot is de invloed van COVID-19 op de gezondheid van elke Nederlander, zowel individueel als collectief, en onze gezondheidszorg.

Dit is de vraagstelling om het rapport 'Realisatie Leefstijl Gezondheidszorg' te toetsen. 
Het rapport is coronaproof en het is de hoogste tijd om het Rapport én het Addendum te lezen.

Klik op onderstaande afbeelding en lees de uitbreiding van het rapport in de vorm van een addendum en teken het Manifest.


20200615 REVOLUTIE IN GEZONDHEIDSZORG BANNER DOWNLOAD RAPPORT 3


RAPPORT STICHTING IGZ PLUS
Download hier het rapport 'Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg' van stichting IGZ Plus met een centrale rol voor het VitaliteitQuotiënt van Vitaliteit Groep Nederland


 
VQ VITALITEIT ANALYSE
Het individuele VitaliteitQuotiënt is onderdeel van de collectieve VQ Vitaliteit Analyse, de tool voor een beter functionerende organisatie met gezonde en vitale medewerkers.

De secundaire voorwaarde voor uw medewerkers anno 2020. VitaliteitQuotiënt is de nieuwe norm binnen Leefstijl Gezondheidszorg.
 

 
Kennismaken met het 
V
ITALITEITQUOTIËNT?

(klik op de afbeelding)


20200615 Dashboard Leefstijl Gezondheidszorg  VQ  gratis Test V001

 

Lees de 11 stellingen en teken Manifest 
www.manifestleefstijlgezondheidszorg.nl 
 


20200615 BASIS Campagne Egg and Hammer 600X400 PNG
 
 
maandag 21 september 2020


Vitaliteit Groep Nederland is specialist bij advisering van organisaties en ondernemingen op het gebied van gezondheidszorgvraagstukken. 

De balans tussen werk en privé van groot belang voor haar rendement en het werkplezier van de werknemers.


20200222 FP Werkgevers Advies - Begeleiding - Opleiding V1 GESPIEGELD

In de huidige tijden is de VQ Vitaliteit Analyse als secundaire voorwaarde voor medewerkers een must. De Vitaliteit Consultant kan u meer vertellen over de diverse mogelijkheden.

Voor zelfstandige professionals
Als jonge organisatie komen wij graag in contact met zelfstandige professionals (zzp) die samen met de Vitaliteit Groep de zakelijke markt willen bedienen. Geïnteresseerd? Lees meer over de opleiding tot Vitaliteit Consultant.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
maandag 21 september 2020


Binnen Leefstijl Gezondheidszorg, geïntroduceerd door Stichting IGZ Plus, is het VitaliteitQuotiënt (VQ) de nieuwe norm.

Het VQ meet de vitaliteit van de zorgconsument op drie hoofdgebieden: mentaal, fysiek en dynamische omgeving. Zie het als een persoonlijk VQ dashboard.20200601 FP Vitaliteit Quotiënt Dashboard voor Leefstijl Gezondheidszorg 004


U als werkgever en uw werknemers zijn allen ook zorgconsument. Vitaliteit Groep NL ontwikkelde op basis van het VitaliteitQuotiënt de VQ Vitaliteit Analyse voor werkgevers. 

MAATWERK
De VQ Vitaliteit Analyse is maatwerk voor werkgevers en begint meestal met een VQ Advies Rapport. 

De toepassing van het VitaliteitQuotiënt is universeel, zowel voor de zorgconsument, de zorgverlener als werkgevers.

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw