V
ITALITEITQUOTIËNT | BASIS VOOR ALLE OPLEIDINGEN 

Vitaliteit Groep Nederland verzorgt opleidingen voor zelfstandige professionals (zzp) die een samenwerkingsverband aangaan met Vitaliteit Groep Nederland en voor organisaties en werkgevers, kortweg de zakelijk markt. Deze professionals worden opgeleid tot VQ Expert, Vitaliteit Expert of Vitaliteit Consultant en kunnen met de vergaarde kennis zelfstandig werkzaam zijn of collectie bij de uitvoer van een VQ Vitaliteit Analyse bij een werkgever.


2020222 Opleiding Vitaliteit Consultant V1

OPLEIDINGEN ZAKELIJKE MARKT
Voor werkgevers (organisaties, instellingen, onderneming en de overheid) heeft Vitaliteit Groep Nederland een specifiek programma aan opleidingen ontwikkeld. De meeste van deze opleiding zijn gebasseerd op de opleidingen voor zelfstandige professionals en voor de werkgever in kwestie altijd maatwerk. De opleiding heeft een algemeen gedeelte en een gedeelte afgestemd op de werkgever.

Voorafgaand aan een opleidingstraject bij de werkgever heeft de Vitaliteit Consultant een gesprek met u en wordt een VQ Advies Rapport geschreven om te zien hoe het gesteld is met de vitaliteit bij de werkgever. Vaak wordt dan geadviseerd om te starten met de VQ Vitaliteit Analyse (nulmeting). Bij grotere onderneming kunnen, na de Vitaliteit Analyse, bijvoorbeeld HR-medewerkers opgeleid worden tot VQ Expert zodat de berekening van het Vitaliteit Quotiënt zelfstandig binnen de organisatie kan worden uitgevoerd.

Andere opleidingsmogelijkheden zijn:

- Management training Leefstijl Gezondheidszorg 
- Workshop VitaliteitQuotënt
- Groepstrainingen werknemers Leefstijl Gezondheidszorg
- Opleiding HR-medewerkers tot Vitaliteit Expert of Consultant
- Individuele- of groepscoachingsessies
- Maatwerk Leefstijl Gezondheidszorg

Al onze opleidingen zijn overigens hybride opgezet, deels digitaal, deels face-to-face en kunnen bij u op locatie worden verzorgd.


20200222 Opleiding groep mensen


VITALITEIT EXPERT OF CONSULTANT

Een Vitaliteit Expert (of Consultant) is een professional, die (samen-)werkt binnen het veld van Leefstijl Gezondheidszorg, de basisopleiding tot VQ Expert (succesvol) heeft afgerond en het VitaliteitQuotiënt inzet voor zijn/haar cliënten.

Na specialisatie in de vervolgopleiding werkt de Vitaliteit Consultant volgt, na afronding van de opleiding Vitaliteit Expert, een specialisatieprogramma en is werkzaam met de VQ Vitaliteit Analyse (collectief VitaliteitQuotiënt) in de zakelijke markt (werkgevers, organisaties, instellingen en overheid). Vitaliteit Experts werken met het VitaliteitQuotiënt met de zorgconsument en worden ook ingezet binnen projecten in de zakelijke markt.OVERZICHT OPLEIDINGEN

Wanneer u op onderstaande banner klikt krijgt u een overzicht van alle opleidingen die Vitaliteit Groep Nederland op dit moment aanbiedt. Van Workshop VitaliteitQuotiënt, basisopleiding VQ Expert tot Vitaliteit Consultant. Nagenoeg alle opleidingen kunnen in-company worden verzorgd.
 

20200701 Banner Rapport VGNL websites 001

Het rapport 'Realisatie Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040' omschrijft in 175 pagina's waarom onze huidige, reguliere gezondheidszorg (en haar visie) niet meer voldoet in de 21ste eeuw. Dus ook voor werkgevers en werknemers omdat iedereen zorgconsument is in de ogen van Leefstijl Gezondheidszorg. Er is ook een verkorte versie (samenvatting) beschikbaar. 

Vitaliteit Groep Nederland werkt als 1e organisatie volgens de filosofie van Leefstijl Gezondheidszorg. Klik op bovenstaande afbeelding en download het rapport of de samenvatting. Uiteraard zijn wij beschikbaar om een persoonlijke toelichting te geven wat betreft uw huidige situatie. Na lezing van het rapport of addendum kunt u contact opnemen met Martin Jan Melinga (contactpagina).