Leefstijl Gezondheidszorg (VitaliteitQuotiënt) vraagt om een groot en breed netwerk van professionals. Iedere Vitaliteit Expert wil graag samenwerken met (zelfstandige) professionals die zij kennen en van wie zij weten dat Leefstijl Gezondheidszorg hem of haar niet vreemd is.

De workshop Introductie VitaliteitQuotiënt is daarom de nieuwste toevoeging aan het opleidingsassortiment van Vitaliteit Groep Nederland, mede geïnitieerd door Stichting IGZ Plus.20200322 Banner Kennis en Opleiding Vitaliteit Groep V3 basis 004Samenwerking tussen mentale (geestelijke) en fysieke (lichamelijke) gezondheidszorg en complementaire hulp- en dienstverlening vindt steeds vaker plaats. Meestal kent deze samenwerking geen structuur, wordt veel aan het toeval overgelaten.

Wanneer je VQ-Partner van onze organisatie wordt, leer je tijdens deze workshop in één dag alle ins en outs over Leefstijl Gezondheidszorg en het VitaliteitQuotiënt (VQ), leer je de VQ-rapportages (van o.a. de VQ- en Vitaliteit Experts) lezen en interpreteren. 

Wanneer je de VQ-rapportage ontvangt kun je hiermee meteen aan het werk (intake is al gedaan) en weet je welke andere professionals ook samenwerken bij deze zorgconsumenten (cliënten of patiënten). Hierdoor wordt samenwerking vanzelfsprekend! Bovendien besparen jij én je cliënt tijd en dus geld. 

Meld je nu al aan voor deze
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!Coronavirus

Vanwege het coronavirus en de meest recente Kabinetsmaatregelen zijn alle opleidingen opgeschort tot 1 juni 2020. Wanneer de maatregelen (voldoende) worden verruimd, wordt dat hier gemeld.

Vanzelfsprekend zijn wij beschikbaar om uw mails te lezen of telefonisch contact met elkaar te hebben in het kader van onze opleidingen of onderstaand rapport. Juist in deze tijden is het wellicht nuttig om het rapport te lezen. Wij horen graag uw reactie.

Directie | Vitaliteit Groep NederlandEENDAAGSE WORKSHOP VITALITEITQUOTIËNT
(LEEFSTIJL GEZONDHEIDSZORG)Met deze workshop maak je kennis met de toepassingsmogelijkheden van Leefstijl Gezondheidszorg binnen jouw praktijk of organisatie. Je leert werken met de uitkomst van het VitaliteitQuotiënt en hierna samenwerken met de lokale Vitaliteit Experts voor een betere en betaalbare gezondheidszorg.


Bewust is gekozen voor een eendaagse workshop om professionals te laten kennismaken met de voordelen van de toepassing van Leefstijl Gezondheidszorg. Wanneer jij als VQ-Partner besluit dat je de opleiding tot Vitaliteit Expert wilt volgen, worden de kosten van de workshop in mindering gebracht op de opleidingskosten voor één van de opleidingen. Dit geldt uiteraard ook voor mensen in loondienst die de workshop hebben gevolgd.ALGEMEEN
Je bent werkzaam binnen één van de beroepsgroepen die Leefstijl Gezondheidszorg (LGZ) kent (zie schema hieronder). Je bent al werkzaam als zelfstandig of vrijgevestigd professional of in loondienst, bijvoorbeeld in een HRM-functie. Of je bent toe aan een nieuwe uitdaging als zzp'er.

In eerste instantie is de workshop om VQ-Partner te worden alleen voor (zelfstandige) professionals, echter ook (kleine) organisaties, praktijken en instellingen, die werkzaam zijn op het snijvlak van LGZ, zijn uiteraard welkom om de eendaagse workshop te volgen. WAT LEER JE

De workshop laat je kennismaken met de ongekende mogelijkheden Leefstijl Gezondheidszorg voor jouw cliënten en voor jou. Werken met het VitaliteitQuotiënt is efficiënt en bespaart jou en jouw cliënt tijd. Enkele ingrediënten van de workshop:

  • Waarom Leefstijl Gezondheidszorg* 
  • Verbanden leggen tussen de fysieke en mentale conditie van de cliënt en zijn omgeving
  • Hoe samenwerken via het VitaliteitQuotiënt
  • De taal van collegaprofessionals begrijpen
  • Parallelle begeleiding in plaats van serieel
 


20200309 Tussenbanner IGZ Plus site Rapport Revolutie of evolutie in gezondheidszorg V4


* Lees het rapport "Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg" van
Stichting IGZ Plus, download het rapport of de samenvatting hier.Locaties: elke Nederlandse gemeente (minimaal 6 aanmeldingen)

Prijs:  € 150,- (excl. btw) per persoon (incl. syllabus, koffie/thee en lunch)1

Actie: € 95,- (exclusief btw) per persoon bij minimaal 6 deelnemers

Aantal deelnemers:   minimaal 6 zelfstandige professionals

Inschrijving: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor informatie of inschrijving

Certificaat: je ontvangt het certificaat VQ-Partner bij Vitaliteit Groep NLVitaliteit Groep Nederland heeft deze actie om zoveel mogelijk (zzp) professionals de mogelijkheid te bieden kennis maken met integrale gezondheidszorg. Deze actie is geldig tot 1 december 2020 (en wordt vanwege de corona-crisis waarschijnlijk verlengd).


 

Kijk ook bij ALGEMENE INFORMATIE    |    OPLEIDINGEN    |    LEZINGEN 1 Wanneer jij als VQ-Partner de opleiding tot VQ Expert gaat volgen, wordt het bedrag van de workshop in mindering gebracht op de prijs van de basisopleiding VQ Expert

Normale prijs workshop: € 250,- (excl. btw) per persoon. Door de subsidie van stichting IGZ Plus kan de workshop in 2020 worden aangeboden voor € 95,- (excl. btw) per persoon, bij minimaal 6 deelnemers. 

Je kunt na het behalen van je certificaat en het tekenen van de partnerovereenkomst tevens het partnership logo vermelden op jouw website.