maandag 13 september 2021


De nieuwe businessunit voor werkgever en werknemers: Human Capital Performance
(HCP)
 
Het VitaliteitQuotiënt als multi-user instrument voor leefstijl, vitaliteit en gezondheid voor het MKB tot 250 medewerkers.

Voor u als werkgever begint elk HCP-traject met een advies, vaak middels een HCP-adviesrapport.
 

20200202 VP Werkgevers Advies - Opleiding en Begeleiding V1Na een HCP-traject kunt u besluiten om enkele van uw medewerkers te laten opleiden tot VQ Expert. Daarnaast bieden wij andere opleidingsmogelijkheden om de vitaliteit binnen uw organisatie te optimaliseren.

Van het begin tot de laatste dag van Human Capital Performance is de Vitaliteit Consultant uw aanspreekpunt. Hij of zij zorgt voor begeleidingtrajecten voor medewerkers die dat nodig hebben. 

A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw

maandag 13 september 2021


Human Capital Performance heeft een unieke vorm van aftersales: HCP-nazorg.
 
Human Capital Performance werkt met het collectieve VitaliteitQuotiënt, waarmee een gezondheidsklachten  vroegtijdig wordt gesignaleerd en de medewerker dan ook de meest effectieve begeleiding krijgt van één van onze VQ Experts, zowel tijdens als na het traject


20200202 FP Werkgevers burn-out lucifer V1 300p

De VQ Experts houden na het trjaject contact met medewerkers (vanaf het najaar 2021 met de VQ-app).
 
Medewerkers kunnen het VQ blijven invullen (het interview hebben ze al gehad) en wanneer klachten zich openbaren kan de VQ Expert gelijk actie ondernemen.
 
HCP-nazorg is een abonnement dat u kunt afsluiten na gebruik van één van de HCP-diensten.
 
A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw

De coronacrisis vraagt in 2021 om (zelf)reflectie, in het bijzonder voor ondernemers (werkgevers) en werknemersV
ITALITEIT GROEP NEDERLAND
 ADVISERING | BEGELEIDING | OPLEIDING
20201214 Logo HCP Cirkel Blauw Oranje Nieuw def1
VITALITEIT | LEEFSTIJL | GEZONDHEID


 
Human Capital Performance (HCP) is
de tool voor optimale vitaliteit, leefstijl en gezondheid binnen uw organisatie, ook in coronatijd. HCP is coronaproof en geeft u als werkgever een beeld van hoe uw werknemers ervoor staan in deze tijden. HCP is gericht op het MKB tot 250 medewerkers.
 
Iedere werknemer krijgt een individueel rapport met advies en aanbevelingen om optimale vitaliteit te bereiken. Een win-winsituatie voor zowel werkgevers als werknemers.A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
 

Meer weten over Leefstijl Gezondheidszorg?
Klik dan op onderstaande afbeelding en lees het rapport van Stichting IGZ Plus.20200615 REVOLUTIE IN GEZONDHEIDSZORG BANNER DOWNLOAD RAPPORT 3
 
VitaliteitQuotiënt (VQ)
Het individuele VitaliteitQuotiënt is onderdeel van Human Capital Performance, de tool voor een beter functionerende organisatie met gezonde en vitale medewerkers. De secundaire voorwaarde voor uw medewerkers anno de 21ste eeuw en zeker in 2020 en 2021.

Het VitaliteitQuotiënt is de norm binnen Leefstijl Gezondheidszorg, waardoor u een beter inzicht krijgt door het dashboard VitaliteitQuotiënt. Hierdoor kunt u samen met uw werknemers werken aan een optimale gezondheid en vitaliteit van werknemers én uw bedrijf. Het gezamenlijk belang van werkgevers en werknemers.
 

 
Kennismaken met het 
V
ITALITEITQUOTIËNT?

(klik op de afbeelding)


20200615 Dashboard Leefstijl Gezondheidszorg  VQ  gratis Test V001

 

maandag 13 september 2021


Vitaliteit Groep NL introduceert het collectieve VitaliteitQuotiënt (VQ) voor werkgevers en werknemers: Human Capital Performance (HCP).

HCP meet (periodiek) de vitaliteit, leefstijl en gezondheid van werknemers (de zorgconsument) op drie hoofdgebieden: mentaal, fysiek en dynamische omgeving. HCP is als een persoonlijk VQ dashboard voor uw medewerker én uw organisatie.Dashboard Coronavirus iPhone 4b


Belangrijk ingrediënt van HCP is de VQ-analyse, het collectieve VitaliteitQuotiënt in een mulit-user versie. De toepassing van het VitaliteitQuotiënt binnen HCP is universeel en geschikt voor mensen die thuiswerken of mensen die naar het werk komen. Coronaproof dus!

Het HCP-advies begint met een adviesgesprek. Eén van onze Vitaliteit Consultants staat klaar om u te woord te staan.A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw
 
 
 
 
 
maandag 13 september 2021


Vitaliteit Groep Nederland heeft zich toegelegd op advisering van organisaties en ondernemingen op het gebied van vitaliteit, leefstijl en gezondheid van uw medewerkers en uw organisatie.

HCP is een (preventieve) tool voor werkgevers die graag met vitale medewerkers werken. Gezondheidsklachten worden, binnen het VQ, vroegtijdig gesignaleerd en ziekteverzuim wordt voorkomen of verminderd. 


20200222 FP Werkgevers Advies - Begeleiding - Opleiding V1 GESPIEGELD

De Vitaliteit Consultant biedt via VQ Experts ook directe begeleiding en/of behandeling van werknemers. In de huidige (corona) tijd is Human Capital Performance als secundaire voorwaarde voor medewerkers een must.
 
De Vitaliteit Consultant kan u meer vertellen over de mogelijkheden, van HCP-adviesrapport, een HCP-QuickScan of een volledig HCP-traject. HCP is voor elke organisatie maatwerk. 
A-Button-Lees-meer--VGNL-Blauw