Human Capital Performance | één aanspreekpunt
Zoals u al onder HCP-advies heeft kunnen lezen, staan alle trajecten binnen Human Capital Performance onder leiding van een ervaren Vitaliteit Consultant. Hij of zij is opgeleid door Vitaliteit Groep NL en van het begin tot het eind van het HCP-traject uw vaste aanspreekpunt.

De Vitaliteit Consultant wordt ondersteund door een aantal VQ Experts. Na het HCP-adviesrapport kunt u kiezen voor één van de HCP-trajecten. Op deze pagina leest u over de drie belangrijkstediensten binnen HCP. Voor elke organisatie wordt altijd maatwerk geleverd met als vaste waarde de VQ-analyse.


2020222 Opleiding Vitaliteit Consultant V1

 

HCP-diensten voor werkgevers en werknemers:1. HCP-QuickScan

Wanneer een werkgever in acute nood verkeerd, schakelt de Vitaliteit Consultant snel(ler) op. In overleg met de directie van de organisatie wordt een HCP-QuickScan geformuleerd die snel (meestal binnen 2 weken) de vitaliteit van de organisatie en de medewerkers meet.
 
De QuickScan is een uitgebreid HCP-adviesrapport. Waar bij een HCP-adviesrapport at random interviews worden gehouden, worden bij een HCP-QuickScan al uw medewerkers geïnterviewd. Hierdoor ontstaat een compleet beeld van de vitaliteit van uw werknemers en uw organisaties. Alles in korte tijd.
 

 

2. HCP-traject

Na het HCP-adviesrapport kunt u kiezen voor een HCP-traject. Een Vitaliteit Consultant is bij dit traject langdurig verbonden aan uw organisatie. Een HCP-traject duurt meestal 3 maanden. In deze tijd worden de doelstellingen uitgevoerd, zoals geformuleerd in het adviesrapport.
 
Naast het digitaal invullen van de vragenlijst krijgen de medewerkers een nul-training en een interview. Aan de hand van het interview krijgt iedere medewerker een individueel rapport met aanbevelingen. Wanneer medewerkers (extra) begeleiding of behandeling nodig hebben, wordt dit door de VQ Experts en/of externe partners geboden.
 
De directie ontvangt na afloop een adviesrapport over de vitaliteit van de medewerkers en de organisatie. De periode van het HCP-traject wordt afgesloten met een bijeenkomst met alle medewerkers. Na dit HCP-traject kan worden gekozen voor een vervolgtraject of HCP-nazorg.
 
 

20200222 Opleiding groep mensen


Reflectie binnen en door uw organisatie is altijd goed. Juist tijdens de coronacrisis is het van het grootste belang voor u en uw medewerkers. Human Capital Performance geeft u advies.

 


 

3. HCP-programma

Tussen de metingen wordt gewerkt aan vitaliteit, leefstijl en gezondheid. Wanneer nodig ook met externe partijen. Tijdens een HCP-programma wordt langdurig gewerkt met uw medewerkers aan gedragsverandering om de leefstijl, vitaliteit en gezondheid te borgen. Wanneer u als werkgever kiest voor een HCP-programma, kiest u voor duurzame inzetbaarheid van uw werknemers. 

Na het HCP-programma volgt HCP-nazorg

 


 

HCP-trajecten combineerbaar

Deze drie diensten zijn naadloos met elkaar te combineren of uit te breiden. Ons dienstenpakket is samengesteld om aan uw wensen tegemoet te komen. De vaste waarde binnen alle HCP-trajecten is het VitaliteitQuotiënt. Onze HCP-diensten zijn altijd maatwerk, afgestemd op de omstandigheden binnen uw organisatie en uw op doelstellingen. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan de gevolgen van de coronacrisis.

Alle diensten beginnen met het HCP-adviesrapport. Hiermee wordt in maximaal twee weken duidelijk hoe u medewerkers en uw bedrijf ervoor staan en wat nodig is om positieve veranderingen te realiseren. In overleg met uw Vitaliteit Consultant wordt gekeken welk HCP-traject het beste bij uw wensen en doelstellingen past. 

 


20210201 GCP contact pexels photo 887751 telefoon laptop hand


 

Een eerste vrijblijvende telefonische of beeldbelafspraak kan in deze coronatijd veel duidelijkheid geven. Voor zowel de opdrachtgever als de Vitaliteit Consultant is daarna een persoonlijke afspraak op locatie van belang voor wederzijds vertrouwen en uiteraard om de werkplek van de opdrachtgever te leren kennen.  

Voor direct contact kunt u bellen of mailen met onze senior Vitaliteit Consultant Martin Jan Melinga. (06 - 42 93 13 46)

  


 

U kunt ook eerst meer lezen bij HCP-advies en/of HCP-nazorg via het menu van deze website.

Of u gaat naar www.humancapitalperformance.nl voor een compleet overzicht van onze diensten.


 
Maak kennis met
het collectieve VitaliteitQuotient
voor werkgevers en werknemers 

 20200615 Campagne Egg VGNL Banner kolom
klik op het logo en ga naar HumanCapitalPerformance.nl


20200327 Banner volg opleiding Vitaliteit Groep sterren 002

20200202 Beeldmerk VQ  gratis Test V2 002 250p IGZ HP