VITALITEIT GROEP NEDERLAND BV
De Beekdam 14
5247 ME Rosmalen ('s-Hertogenbosch)

M: 06 42 93 13 46 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


                                                                                              
Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 002 400x400 
MARTIN JAN MELINGA                   

Directeur | Adviseur | Vitaliteit Consultant (zakelijke markt)

M: 06 – 42 93 13 46  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. hestermorsdorf-150p 
HESTER MORSDORF               

Directeur | Master Vitaliteit Expert (opleiding en begeleiding)

M: 06 - 50 84 65 46 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Informatie Vitaliteit Groep NederlandVitaliteit Groep Nederland is hét kennis- en opleidingsinstituut voor Leefstijl Gezondheidszorg (LGZ) in Nederland.

Het VitaliteitQuotiënt, het ideale intake-instrument, is gebaseerd op uw mentale en fysieke gezondheid, gecombineerd met de dynamische omgeving die van invloed is op beide en vice versa.

Op basis hiervan ontwikkelt de Vitaliteit Groep opleidingen, workshops en lezingen voor (zelfstandige) professionals, organisaties en ondernemingen, instellingen en overheid.20200301 Opleiding VGNL Bilibliotheek V3 001Rapport Stichting IGZ PLus

Op 20.02.2020 ontvingen beleidsbepalers binnen en buiten gezondheidszorg, onder wie Premier Rutte, meerdere ministeries (w.o. VWS), het rapport "Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040". Vitaliteit Groep Nederland heeft een substantiële bijdrage geleverd aan dit rapport.


Wilt u het rapport (of de samenvatting) lezen? Klik op de afbeelding in de rechterkolom en ga naar de site van Stichting IGZ Plus. Uiteraard zijn wij bereid uw vragen te beantwoorden of het rapport toe te lichten, gericht op uw situatie.
Wilt u vrijblijvend kennismaken met het VitaliteitQuotiënt JUNIOR | ADULT | SENIOR?(klik op onderstaande afbeelding) 

20200202 Beeldmerk VQ  gratis Test V2 002 250p IGZ HP

De publiekscampagne 'Check Je Vitaliteit' wordt mogelijk gemaakt
door stichting Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ Plus) i.s.m. Vitaliteit Groep Nederland.