KENNIS- EN OPLEIDINGSINSTITUUT VITALITEIT GROEP NEDERLAND

De Beekdam 14
5247 ME Rosmalen ('s-Hertogenbosch)

M: 06 42 93 13 46 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 
 
 
Recent introduceerde Vitaliteit Groep Nederland: Human Capital Performance (HCP) voor werknemers en werkgevers. HCP werkt met de multi-user versie van het VitaliteitQuotiënt, kortweg de VQ-analyse. HCP-projecten staan onder leiding van een ervaren Vitaliteit Consultant. Ga voor meer informatie naar de website www.humancapitalperformance.nl
 


MARTIN JAN MELINGA BCom         

Directeur Human Capital Performance (Vitaliteit Consultant)

06 – 42 93 13 46  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. HESTER MORSDORF
BBA

Directeur Vitaliteit Groep Nederland | Master Vitaliteit Expert 

M: 06 – 50 84 65 46 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


 

Martin Jan Melinga is in 1989 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht sector Economie, afstudeerrichting binnen (internationale) marketing. Al vroeg zat het ondernemen in zijn bloed. In 1996 startte hij zijn eerste onderneming. Hij is Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 002 400x400werkzaam geweest in verschillende branches, zoals verzekeringen, onroerend goed, retail (fashion) en als (crisis)manager binnen het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). 

Hij heeft zowel in zijn persoonlijke als zakelijke leven te maken gehad met pieken en dalen en heeft daarom het VitaliteitQuotiënt (VQ) samen met Hester ontwikkeld. In eerste instantie voor de particuliere zorgconsument en sinds 2020 ook als multi-user versie voor de zakelijke markt, te weten werkgevers binnen het MKB.

Martin Jan is tevens voorzitter van Stichting IGZ Plus. Deze stichting publiceerde op 20.02.2020, helaas vlak voor de coronacrisis, het rapport ´Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040´, mede de basis voor Human Capital Performance. Hij is directeur van de businessunit Human Capital Performance en commerciële zaken binnen Vitaliteit Groep Nederland BV. Als senior Vitaliteit Consultant is hij operationeel verantwoordelijk voor alle HCP-projecten. Hester Morsdorf is hbo afgestudeerd in de psychologie met als specialisatie psychodiagnostiek. In haar carrière binnen de GGZ heeft zij gewerkt met kinderen, volwassenen en ouderen. hestermorsdorf 150pVanaf 2013 heeft zij diverse coachopleidingen gevolgd en is zij haar eigen coachpraktijk gestart. In 2017 heeft zij, samen met Martin Jan, het kennis- en opleidingsinstituut Vitaliteit Groep Nederland BV opgericht. Human Capital Performance is de nieuwe businessunit voor de zakelijke markt.

Hester is Master Vitaliteit Expert binnen de onderneming en heeft het VitaliteitQuotiënt (VQ) mede-ontwikkeld. Zij is verantwoordelijk voor alle berekende VQ's, zowel single-users (particulier) als multi-users (zakelijke markt HCP). Haar kennis en ervaring van de afgelopen 25 jaar heeft geresulteerd in een uniek en universeel instrument dat gebruikt kan worden door (zelfstandige) professionals binnen de gezondheidszorg en daarbuiten. Hester is tevens hoofd opleidingen binnen de Vitaliteit Groep.  

 

Algemene informatie Vitaliteit Groep NederlandVitaliteit Groep Nederland is hét kennis- en opleidingsinstituut voor vitaliteit, leefstijl en gezondheid in Nederland. 

Het VitaliteitQuotiënt, het ideale intake-instrument, is gebaseerd op mentale en fysieke gezondheid, gecombineerd met de dynamische omgeving die van invloed is op beide en vice versa. 

Op basis hiervan ontwikkelt de Vitaliteit Groep opleidingen, workshops en lezingen voor (zelfstandige) professionals, organisaties en ondernemingen, instellingen en overheid.


 
Rapport Leefstijl Gezondheidszorg | Stichting IGZ PLus
 

 
Op 20.02.2020 ontvingen beleidsbepalers binnen en buiten gezondheidszorg, onder wie Premier Rutte en meerdere ministeries (w.o. VWS), het rapport "Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040". Vitaliteit Groep Nederland heeft een substantiële bijdrage geleverd aan dit rapport. 
 
Wilt u het rapport (of de samenvatting) lezen? Klik op de afbeelding en ga naar de site van Stichting IGZ Plus. Uiteraard zijn wij bereid uw vragen te beantwoorden of het rapport toe te lichten, gericht op uw situatie. 


Perspectief Addendum IGZ Plus pexels photo 2893687 toekomst Leefstijl Gezondheidszorg V1