ONDERNEMINGSPLAN 2020 - 2025 | OPLEIDING: KENNIS DELENVitaliteit Groep Nederland is als kennis- en opleidingsinstituut verbonden aan stichting IGZ Plus. Door haar rapport 'Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg' en de mogelijke realisatie van Leefstijl Gezondheidszorg, krijgt het VitaliteitQuotiënt een betere (meer bekende) positie. Het VitaliteitQuotiënt is overigens ook binnen het huidige zorgstelsel zeer goed bruikbaar, zowel voor de zorgconsument als voor werkgevers. 

Om te werken met het VitaliteitQuotiënt heeft een (zorg)professional (zzp of In-company) een opleiding nodig. Vitaliteit Groep Nederland biedt een breed assortiment aan opleidingen aan. 


20200424 Ondernemingsplan Vitaliteit Groep Connecting V2 800P BASIS Dienstverlening Opleiding

KENNIS DELEN

Kennis, het verzamelen van kennis en vooral ervaring (ervaringsverhalen) heeft de Vitaliteit Groep gebracht tot de ontwikkeling van het VitaliteitQuotiënt (VQ). Ervaringen van en met cliënten, patiënten, medewerkers van ondernemingen, organisaties en instellingen doet deze kennis de komende jaren sterk groeien. Deze kennis is in het voordeel van cliënten (opdrachtgevers) van Vitaliteit Groep Nederland, maar ook van de professionals die met het VitaliteitQuotiënt werken.

VITALITEITQUOTIËNT (VQ)

Basis van alle opleidingen van Vitaliteit Groep Nederland is (de interpretatie van) het VitaliteitQuotiënt binnen zowel de particuliere als zakelijke markt.

De Vitaliteit Groep streeft er naar binnen afzienbare tijd (afhankelijk van investeringen) de VQ-app te ontwikkelen, waardoor nog beter en sneller kan worden gewerkt met het VQ. De app zal ook voor communicatiedoeleinden worden gebruikt.

POTENTIËLE PROFESSIONALS/BEROEPEN

Mensen uit een breed scala van beroepen kunnen één van de opleidingen volgen:


20200202 Beroepenoverzicht Leefstijl Gezondheidszorg PRINT Nieuw

Bovenstaande beroepen zijn Leefstijl Gezondheidszorg gerelateerd. Binnen de zakelijke markt zijn onze opleidingen van toegevoegde waarde voor HR-medewerkers, Werving en Selectie et cetera.OPLEIDINGEN VITALITEIT GROEP NEDERLAND

Tot eind 2022 wordt de opleiding exclusief aangeboden door de Vitaliteit Groep. Na 2022 is het voor andere organisaties mogelijk een licentie aan te vragen voor één van de opleidingen uit het assortiment van de Vitaliteit Groep.

Door de licentie (voor gebruik van het VitaliteitQuotiënt) blijft de Vitaliteit Groep altijd betrokken (kennis) en blijven de ‘geheime’ ingrediënten onder beheer van de Vitaliteit Groep. Bij wijzigingen in het VitaliteitQuotiënt (11 gebieden) is het goed mogelijk dat de opleiding (deels) dient te wijzigen qua format of dat modules worden toegevoegd. Ook kan het nodig zijn nieuwe maatwerkopleidingen te ontwikkelen voor professionals binnen de 11 sectoren van het VQ. OPLEIDINGSASSORTIMENT

Binnen deze website is (ook in de groene kollom) het assortiment van opleidingen en workshops weergegeven. De basis is steeds de opleiding tot VQ Expert (zzp en In-company). Daarna zijn diverse specialisaties mogelijk. Wij verwijzen u hiervoor naar de eerste pagina van deze sectie: ALGEMENE INFORMATIE OPLEIDINGEN.

Binnen deze sectie zijn ook de opleidingen opgenomen voor zelfstandige professionals die samen met Vitaliteit Groep Nederland regionale VQ Vitaliteit Centra willen openen.


20200309 Tussenbanner IGZ Plus site Rapport Revolutie of evolutie in gezondheidszorg V4START-UP BINNEN GEZONDHEIDSZORG EN OPLEIDINGSSECTOR

REVOLUTIE OF EVOLUTIE: Vitaliteit Groep Nederland is een start-up in de Leefstijl Gezondheidszorg (en binnen de opleidingssector) met nieuwe producten en diensten binnen een nieuwe markt die volop in beweging is. Het VitaliteitQuotiënt is een uniek instrument dat rijp is voor introductie als mobiele app (VQ-app), zodat het VitaliteitQuotiënt voor iedere Nederlander bereikbaar is via mobiele apparaten. Hiervoor zijn investeringen nodig, die voor ons nu nog niet haalbaar zijn.
 

Onze opleidingen zijn weer gestart

Vanaf 1 maart 2021 worden de
opleidingen weer coronaproof gegeven. U kunt zich nu aanmelden.
 
Banner opleidingen coronaproof pexels photo 4559524 tafeltje laptop buiten V1  Klik op de afbeelding en check de opleidingsinformatie (coronaproof)
 
 
Maak kennis met
Human Capital Performance
voor werkgevers en werknemers
 
 20200615 Campagne Egg VGNL Banner kolom
klik op het logo of ga naar
HCP Consultancy Network


20200327 Banner volg opleiding Vitaliteit Groep sterren 002