Vitaliteit Groep Nederland richt zich met haar opleidingsaanbod binnen vitaliteit, leefstijl en gezondheid op zelfstandig en loondienst professionals, die partner zijn of willen worden binnen HCP Consultancy Network. 

De post-hbo-opleidingen en specialisatie-opleidingen van Vitaliteit Groep Nederland zijn gebaseerd op samenwerking tussen (zelfstandig) professionals, maar ook op samenwerking met en/of tussen organisaties, ondernemingen of instellingen. Wij verzorgen voor organisaties ook InCompany opleidingen en workshops.Partner worden binnen HCP Consultancy Network?

Klik op onderstaande afbeelding om de brochure 'HCP voor ZZP' voor en door zelfstandige professionals te lezen. Hierin staan de alle antwoorden op de vragen 'wie, wat, waarom, waar en wanneer en hoe' op een rijtje.

 

20211010 HCP Consultancy Network banner pexels photo 1486861 parapluus V1


 

Partnership HCP Consultancy Network

Website: www.hcpconsultancynetwork.nl

Om partner te worden van onze organisatie is geen entree fee verschuldigd, evenmin is er sprake van een franchiseconstructie. Jij werkt als zelfstandig professional in jouw eigen praktijk en wordt deelgenoot (partner) van HCP Consultancy Network.
 
Dit biedt veel benefits, zoals werken met een uniek meet- en preventie-instrument en samenwerken binnen en buiten HCP-dienstverlening. Wij vragen je echter wel een investering te doen, zowel in geld als in tijd in de vorm van een vakopleiding. Na deze opleiding werk je onder licentie met het VitaliteitQuotiënt (VQ).
 
Alle HCP-partners hebben de opleiding VQ Expert en/of HCP Workshop gevolgd. Na de basisopleiding kunnen specialisatie-opleidingen worden gevolgd (zie rechterkolom) om senior partner te worden.
 
Onze opleidingen zijn exclusief voor zelfstandig professionals die deelnemen in het HCP Consultancy Network. Word ook partner in vitale dienstverlening met Human Capital Performance!
 

 

Certificaat en accreditatie
Na succesvolle afronding van één van onze opleidingen ontvangt u een certificaat van Vitaliteit Groep Nederland. Al onze opleidingen zijn geaccrediteerd door Stichting IGZ Plus 

 

 
Leefstijl Gezondheidszorg basis HCP-concept
Vitaliteit Groep Nederland is trots dat zij een bijdrage heeft geleverd aan de realisatie van Leefstijl Gezondheidszorg middels haar medewerking aan het rapport 'Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040', ontwikkeling van het VitaliteitQuotiënt en haar opleidingsaanbod. Van het rapport van stichting IGZ Plus is ook een verkorte versie (samenvatting) beschikbaar. 
 
Klik op de onderstaande afbeelding en download het rapport of de samenvatting. Na lezing van het rapport kunt u contact opnemen met Martin Jan Melinga (contactpagina). 
 

20200309 Tussenbanner IGZ Plus site Rapport Revolutie of evolutie in gezondheidszorg V4