Vitaliteit Groep Nederland richt zich met haar opleidingsaanbod op professionals (zpp of loondienst), die werkzaam zijn of willen zijn binnen Leefstijl Gezondheidszorg.

De post-hbo-opleidingen en specialisatie-opleidingen van Vitaliteit Groep Nederland zijn gebaseerd op samenwerking tussen (zelfstandige) professionals binnen Leefstijl Gezondheidszorg (LGZ). Ofwel: mentale en fysieke gezondheidszorg en complementaire hulp- en dienstverlening.


20200322 Banner Kennis en Opleiding Vitaliteit Groep V3 basis 004

Coronavirus
Vanwege het coronavirus en de meest recente Kabinetsmaatregelen zijn alle opleidingen opgeschort tot 1 september 2020. Wanneer de maatregelen (voldoende) worden verruimd, wordt dat hier gemeld.


Vanzelfsprekend zijn wij  beschikbaar om uw mails te lezen of telefonisch contact met elkaar te hebben in het kader van onze opleidingen of onderstaand rapport. Juist in deze tijden is het wellicht nuttig om het rapport te lezen. Wij horen graag uw reactie. 

Directie | Vitaliteit Groep Nederland
OPLEIDINGEN
De basis voor alle opleidingen is de basisopleiding VQ Expert (zzp)1. Zie voor uitgebreide informatie over deze opleiding de rechterkolom. Na de basisopleiding VQ Expert kunnen specialisatie-opleidingen worden gevolgd (zie rechterkolom).Startdata  |  Lesgeld  |  LocatiesCertificaat en accreditatie

Na succesvolle afronding van één van onze opleidingen ontvang je een certificaat van Vitaliteit Groep Nederland. Al onze opleidingen zijn geaccrediteerd door Stichting IGZ Plus.Naast opleidingen verzorgt de Vitaliteit Groep ook workshops, lezingen en incompany maatwerkopleidingen (zie rechterkolom).1
Deze opleiding is gelijk aan die van VQ-specialist volgens het rapport van Stichting IGZ Plus


20200301 Opleidingen Algemeen Training Vitaliteit Groep v1
'VAN HUIDIG ZORGSTELSEL NAAR LEEFSTIJL GEZONDHEIDSZORG 2020-2040'

Evolutie of revolutie. Het rapport van Stichting IGZ Plus omschrijft in 175 pagina's waarom onze huidige, reguliere gezondheidszorg (en haar visie) niet meer voldoet in de 21ste eeuw en wat anders zou moeten en/of kunnen.

Vitaliteit Groep Nederland is trots dat zij een bijdrage heeft kunnen leveren aan de realisatie van Leefstijl Gezondheidszorg middels haar medewerking aan het rapport, ontwikkeling van het VitaliteitQuotiënt en haar opleidingsaanbod. Van het rapport van stichting IGZ Plus is ook een verkorte versie (samenvatting) beschikbaar. 

Klik op de afbeelding in de rechterkolom en download het rapport of de samenvatting. Uiteraard zijn wij beschikbaar om een persoonlijke toelichting te geven wat betreft uw huidige situatie. Na lezing van het rapport kunt u contact opnemen met Martin Jan Melinga (contactpagina). 20200309 Tussenbanner IGZ Plus site Rapport Revolutie of evolutie in gezondheidszorg V4