Realisatie Leefstijl Gezondheidscentra vanaf 2022

Leefstijl Gezondheidscentra worden gerealiseerd voor én door onze HCP-partners die binnen HCP Consultancy Network regionaal met elkaar samenwerken. De realisatie van het aantal centra is afhankelijk van het aantal deelnemende partners (zelfstandig professionals) en regionale of landelijk samenwerkende organisaties. 

Door deze HCP Consultancy Network locaties kunnen werknemers van onze opdrachtgevers op één locatie (eerstelijns) begeleiding krijgen, zoals coaching en training van individuele- en groepen van werknemers. Hiermee is HCP Consultancy Network uniek in haar dienstverlening naar werkgevers én werknemers.

Ga voor meer informatie over HCP Consultancy Network naar onze website, klik op de afbeelding


20211010 HCP Consultancy Network banner pexels photo 1486861 parapluus V1


 
Waarom Leefstijl Gezondheidscentra (LGC)

Om de service naar onze opdrachtgevers te optimaliseren, worden vanaf 2022 regionaal vestigingen voor HCP-partners gerealiseerd onder de naam Leefstijl Gezondheidscentra (LGC). Omdat gewerkt wordt met een landelijk netwerk van zelfstandig professionals en hun lokale en regionale netwerken is een centrale locatie waar onze HCP-partners hun diensten leveren logisch.

Naast hybride werkruimte voor de HCP-partners is het vooral een servicepunt voor (medewerkers van) opdrachtgevers. Het regionale HCP Consultancy Network biedt werknemers (en werkgevers) één locatie waar zij terechtkunnen voor begeleiding en/of behandeling op alle gebieden van het VitaliteitQuotiënt. Wanneer een LGC een volwassen grootte heeft bereikt, zal dit zijn voorzien van een gezamenlijke receptie, hybride werkplekken, vergader- en trainingsruimte en een restauratieruimte.


20210915 LGC Architect HCP site pexels photo 1109541 Tekentafel Lex PhotographyAlle informatie voor stakeholders (zelfstandige professionals, opdrachtgevers, investeerders en anderen) van Leefstijl Gezondheidscentra treft u aan op: www.leefstijlgezondheidscentra.nl. (Een initiatief van Vitaliteit Groep Nederland BV.) Wat is het doel van de Leefstijl GezondheidsCentra? 

  • Locaties voor HCP Consultancy Network
  • Regionaal kennis- en opleidingsinstituut Leefstijl Gezondheidszorg
  • Adviescentra Leefstijl Gezondheid voor werkgevers
  • Aanbod diensten HCP-partners voor werkgevers
  • Samenwerking tussen zelfstandige professionals op één locatie
  • Opleiding- en trainingscentrum voor onze opdrachtgevers.Hoe worden Leefstijl Gezondheidscentra
(LGC) opgezet

Een regionaal LGC wordt bemensd door zelfstandig professionals, die als junior, medior of senior partners werkzaam zijn binnen HCP Consultancy Network. De centra worden aangestuurd door een trojka van zelfstandig professionals, onder leiding van de directie van Vitaliteit Groep Nederland. De trojka wordt gevormd door een: 
 
Deze drie zelfstandig professionals vormen de ideale mix om zowel inhoudelijk als commercieel een Leefstijl Gezondheid Centrum aan te sturen.(Klik op de functie voor functieomschrijving en opleiding.)

 


 
Inzet partnership HCP Consultancy Network
Met de opleiding VQ Expert en/of Vitaliteit Consultant ben jij direct inzetbaar bij Human Capital Performance (HCP) projecten. HCP Consultancy Network werkt met het collectieve VitaliteitQuotiënt voor werkgevers en werknemers. Klik op onderstaande afbeelding om ons HCP-concept te lezen | partner in vitaal ondernemerschap.
 
BASIS foto pexels photo 3760093 HCP5 partner tekst DEF3