Realisatie Leefstijl Gezondheidscentra (HCP-locaties)

Leefstijl Gezondheidscentra worden gerealiseerd voor én door onze HCP-partners die binnen HCP Consultancy Network regionaal met elkaar samenwerken. De realisatie van het aantal centra is afhankelijk van het aantal deelnemende partners (zelfstandig professionals) en regionale of landelijk samenwerkende organisaties. 

Door deze HCP Consultancy Network locaties kunnen werknemers van onze opdrachtgevers op één locatie (eerstelijns) begeleiding krijgen, zoals coaching en training van individuele- en groepen van werknemers. Hiermee is HCP Consultancy Network uniek in haar dienstverlening naar werkgevers én werknemers.

Voor HCP-partners de ideale werkplek om met andere partners te kunnen samenwerken. Lees de borchure 'HCP voor ZZP' om te lezen hoe je partner kan worden en wat jou benefits zijn. 

 

20211010 HCP Consultancy Network banner pexels photo 1486861 parapluus V1


 

Waarom Leefstijl Gezondheidscentra (LGC)

Om de service naar onze opdrachtgevers te optimaliseren, worden vanaf  het najaar van 2022 regionaal vestigingen voor HCP-partners gerealiseerd onder de naam Leefstijl Gezondheidscentra (LGC). Omdat gewerkt wordt met een landelijk netwerk van zelfstandig professionals en hun lokale en regionale netwerken is een centrale locatie waar onze HCP-partners hun diensten leveren logisch.

Naast hybride werkruimte voor de HCP-partners is het vooral een servicepunt voor (medewerkers van) opdrachtgevers. Het regionale HCP Consultancy Network biedt werknemers (en werkgevers) één locatie waar zij terechtkunnen voor begeleiding en/of behandeling op alle gebieden van het VitaliteitQuotiënt.

Wanneer een LGC een volwassen grootte heeft bereikt, zal dit zijn voorzien van een gezamenlijke receptie, hybride werkplekken, vergader- en trainingsruimte en een restauratieruimte.


20210915 LGC Architect HCP site pexels photo 1109541 Tekentafel Lex PhotographyAlle informatie voor stakeholders (zelfstandige professionals, opdrachtgevers, investeerders en anderen) van Leefstijl Gezondheidscentra treft u aan op: www.leefstijlgezondheidscentra.nl. (Een initiatief van Vitaliteit Groep Nederland BV.)  Wat is het doel van de Leefstijl GezondheidsCentra? 

  • Locaties voor HCP Consultancy Network
  • Regionaal kennis- en opleidingsinstituut Leefstijl Gezondheidszorg
  • Adviescentra Leefstijl Gezondheid voor werkgevers
  • Aanbod diensten HCP-partners voor werkgevers
  • Samenwerking tussen zelfstandige professionals op één locatie
  • Opleiding- en trainingscentrum voor onze opdrachtgevers.


 

Hoe worden Leefstijl Gezondheidscentra (LGC) opgezet

Een regionaal LGC wordt bemensd door zelfstandig professionals, die als junior, medior of senior partners werkzaam zijn binnen HCP Consultancy Network. De centra worden aangestuurd door een trojka van zelfstandig professionals, onder leiding van de directie van Vitaliteit Groep Nederland. De trojka wordt gevormd door een: 
 
Deze drie zelfstandig professionals vormen de ideale mix om zowel inhoudelijk als commercieel een Leefstijl Gezondheid Centrum aan te sturen.(Klik op de functie voor functieomschrijving en opleiding.)

 


 
 

HCP Partnership | Informatie en voorwaarden (pdf) 

Wil je de informatie over het HCP Partnership en de specialisatie Regiomanager nalezen en/of uitprinten? Wij hebben deze informatie overzichtelijk in pdf weergegeven.
 
Klik op de afbeelding om de informatie en voorwaarden van HCP Partnership te downloaden.   
 

20220301 HCP banner protection color umbrella red yellow 163822 HCP Partnership