Delen van kennis en ervaring
Als kennis- en opleidingsinstituut Leefstijl Gezondheidszorg biedt Vitaliteit Groep Nederland, naast opleidingen, een palet aan workshops en lezingen.

Of u nu een werkgever bent, een organisatie actief binnen Leefstijl Gezondheidszorg of bijvoorbeeld een gemeente, wij kunnen een maatwerk-workshop of -lezing voor u verzorgen. Elke organisatie is tenslotee op een andere manier actief binnen deze brede branche. 
 

20200322 Banner Kennis en Opleiding Vitaliteit Groep V3 basis 004

 

 
NIEUW: Workshop: VitaliteitQuotiënt & Leefstijl Gezondheid(szorg)

Een uniek en universeel intake-instrument als het VitaliteitQuotiënt vraagt om een universele workshop.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die wil kennsimaken met Leefstijl Gezondheid(szorg) en is zeer geschikt voor professionals die als zelfstandige en/of in loondienst werken binnen de gezondheidszorg en hulp- en dienstverlening. 

Meer informatie

Aanmelden


 
Workshops algemeen
Vitaliteit Groep Nederland ontwikkelt naar behoefte workshops voor werkgevers & werknemers, ondernemingen, organisaties, instellingen, gemeenten en particulieren. 
 

KOSTEN: De kosten zijn afhankelijk van de duur (minimaal één dagdeel) en het aantal deelnemers.

LOCATIE: De locatie wordt in overleg met de opdrachtgever gekozen.

 


Lezingen
 
Vitaliteit Groep Nederland heeft, samen met Stichtuing IGZ Plus, ruim zeven jaar gewerkt aan de ontwikkeling van Leefstijl Gezondheidszorg. Zij heeft dan ook ongekende kennis en ervaring in deze branche. Juist binnen organisaties en instellingen heeft overdracht van deze kennis en ervaring betreffende Leefstijl Gezondheidszorg toegevoegde waarde voor managers, HR-functionarissen en werknemers.


KOSTEN:           € 500,- (excl. btw en reiskosten, incl. maatwerk)

DUUR LEZING:  één dagdeel (ochtend, middag of avond)

Neem contact op voor een lezing op maat voor uw onderneming of organisatie.
 

 


Sprekers
De oprichters van Vitaliteit Groep Nederland hebben ongekende kennis en ervaring binnen Leefstijl Gezondheidszorg. Onze lezingen zijn maatwerk en afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Onze sprekers zijn individueel of gezamenlijk te boeken: 

Martin Jan Melinga 
Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 002 400x400
Martin is een begenadigd spreker en weet iedere keer weer te boeien. Als geen ander kan hij uit eigen ervaring vertellen wat de toegevoegde waarde is van samenwerking tussen GGZ, Zorg & Welzijn en complementaire dienstverlening, zowel voor organisaties/instellingen als hun cliënten/patiënten. 

Binnen Vitaliteit Groep Nederland maakt hij onderdeel uit van de directie en is de eerste Vitaliteit Consultant in Nederland. Daarnaast is hij voorzitter van Stichting IGZ Plus en auteur van het rapport "Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg". 

Meer weten over Martin? Ga naar de contactpagina voor een vrijblijvende (bel)afspraak.
 


Hester Morsdorf hestermorsdorf-150p
Met ruim 25 jaar ervaring in de GGZ en Zorg kent Hester alle kneepjes van Leefstijl Gezondheid(szorg). Juist door haar ervaring kan zij het belang van samenwerking tussen GGZ, Zorg & Welzijn en complementaire dienstverlening, zowel voor organisaties/instellingen als hun cliënten/patiënten, uit de doeken doen.

Humor is bij haar lezingen een manier om haar woorden kracht bij te zetten en de informatie op een prettige manier over te brengen. Hester is directeur en hoofd opleidingen van Vitaliteit Groep Nederland.
 
Meer weten over Hester? Ga naar de contactpagina voor een vrijblijvende (bel)afspraak.
 


 
Maak kennis met
het collectieve VitaliteitQuotient
voor werkgevers en werknemers 

 20200615 Campagne Egg VGNL Banner kolom
klik op het logo en ga naar HumanCapitalPerformance.nl


20200327 Banner volg opleiding Vitaliteit Groep sterren 002 

 
Visie- en beleidsplan 2020-2040
Een helder visie op leefstijl met
perspectief op vitaliteit en gezondheid. 
 
Banner opleidingen coronaproof pexels photo 4559524 tafeltje laptop buiten V1  
Doel: samenwerking, zowel horizontaal
als verticaal. Meer weten?   
 
klik op bovenstaande afbeelding en
check ons Visie- en Beleidplan