Het antwoord is: ja. Human Capital Performance is uitermate geschikt voor MKB tot 250 medewerkers. Beter nog, Vitaliteit Groep NL richt zich juist op het Midden- en Kleinbedrijf en heeft Human Capital Performance ontwikkeld voor organisaties tot maximaal 250 medewerkers. Dit kan overigens verdeeld zijn over meerdere vestigingen, zoals bijvoorbeeld bij retail of horeca.

Juist het MKB wordt zwaar getroffen door de coronacrisis. Vitaliteit en gezondheid van medewerkers staat daardoor (bijna) maximaal onder druk. De ontwikkeling van Human Capital Performance (HCP) is hierdoor in een versnelling gekomen. Eén van de diensten binnen HCP is een HCP-adviesrapport. Hiermee krijgt u binnen twee weken inzicht in de vitaliteit en gezondheid van uw werknemers én uw onderneming.

Lees onder de afbeelding verder.


20210203 MKB steunmaatregelen koolmees wijbes hoekstra corona kabinet


Coronasteunmaatregelen overheid

Wellicht heeft u al gebruik gemaakt van één van de steunmaatregelen van de overheid. Zo’n maatregel geeft tijdelijk financiële ruimte, maar biedt nog geen perspectief voor de toekomst. Want hoe ziet mijn toekomst er uit na de coronacrisis? En vooral; welk perspectief kan ik mijn werknemers en bieden en hoe doe ik dat? Mijn medewerkers zijn het zat, werken grotendeels thuis en ik heb dus (relatief) weinig contact. Watn zijn de gevolgen en hoe los ik dat op? Ik merk dat de gezondheid en vitaliteit van mijn werknemers en mijn bedrijf achteruitgaat. Hoe verbeter ik dit?

Om antwoord te krijgen op deze vragen en uw situatie te bespreken, kunt u een adviesgesprek aanvragen met één van onze Vitaliteit Consultants. Een HCP-adviesrapport kan al veel duidelijkheid geven en een eerste stap zijn voor een positieve toekomst. Voor uw medewerkers én uw bedrijf.

HCP werkt hybride en is daardoor coronaproof.


20201214 drops of water water nature liquid 40784 banner VGNL BASIS met logo DEF blw rnd2


 

HCP-adviesrapport

 

Aspecten van het HCP-adviesrapport:

  • Gesprek met de directie
  • Gesprekken met werknemers (willekeurig)
  • Iedere werknemer doet de digitale VitaliteitQuotiënt (vragenlijst)
  • Er wordt een aantal interviews afgenomen
  • Sfeer proeven bij de werkgever
  • Wat doet de werkgever nu al aan vitaliteit, leefstijl en gezondheid van werknemers. 


NB Wanneer u na een HCP-adviesrapport één van onze HCP-vervolgdiensten afneemt, worden de kosten van het adviesrapport in mindering gebracht. 


20210201 HCP contact pexels photo 887751 telefoon laptop hand DEF


 

Een eerste vrijblijvende telefonische of beeldbelafspraak kan in deze coronatijd veel duidelijkheid geven. Voor zowel de opdrachtgever als de Vitaliteit Consultant is daarna een persoonlijke afspraak op locatie van belang voor wederzijds vertrouwen en uiteraard om de werkplek van de opdrachtgever te leren kennen.  

Voor direct contact kunt u bellen (06 - 42 93 13 46) of mailen met onze senior Vitaliteit Consultant Martin Jan Melinga.